du läser...
Ny - TV 12

Storpublik såg medaljsuccén i TV12

tv12360 000 tittare såg den magiska timmen då svenskorna Meraf Bahta tog silver på distansen 5000 meter, Angelica Bengtssonvann brons i stavhopp och Lovisa Lindh knep bronsmedaljen på 800 meter. Svensktrion bärgade tre EM-medaljer till Sverige i TV12:s direktsändning från EM i Amsterdam. Lördagskvällens EM-sändning sågs i snitt av 309 000 tittare – en andel på 13,4 procent i målgruppen Alla 15-64 år.

Sveriges snabbast växande TV-kanal, TV12, har hittills i år ökat tittandet med 21% och uppnått en tittartidsandel på 2,5% i målgruppen alla 15-64 år.

– Vi är glada över att TV12:s breda underhållningsmix av högklassig humor, film och sport tilltalar allt fler svenska TV-tittare. Vår Tiobio klockan 22.00 varje kväll 365 dagar om året blir allt populärare och satsningen på svensk humor med titlar som Solsidan, Ack Värmland och Kontoret har också varit en stor framgång under våren. Framöver blir det ännu mer svensk humor i TV12 med bland annat en ny titel i höst, Jävla klåpare, en skruvad skildring med hög igenkänningsfaktor om hantverkarkulturen och renoveringshetsen i Sverige, säger Hans Pekkari, kanalchef TV12.

Sommaren i TV12 bjuder förutom humor och film också på en hel del sport. Närmast väntar Diamond League-galan i Monaco den 15 juli och därefter junior-VM i friidrott i polska Bydgoszcz 19-24 juli med kommande svenska stjärnor som stavhopparnaArmand Duplantis och Lisa Gunnarsson, sprintern Irene Ekelund och sjukamparen Bianca Salming.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: