du läser...
Pr - C More

Serier på C More i augusti och september

cmore24 augusti:
Halt and Catch Fire är tillbaka på C More med exklusiv premiär för säsong tre. Runt 10 augusti blir säsong ett och två av AMCs dramaserie tillgängliga för streaming hos oss igen. Säsong tre inleds med ett dubbelavsnitt, och sedan får ett nytt avsnitt per vecka premiär. Vi har hunnit fram till mars 1986, när Cameron Howe (Mackenzie Davis) and Donna Clark (Kerry Bishé) tar sitt dataföretag Mutiny från Texas till Silicon Valley. Nu är de på jakt efter idéer för att lyfta Mutiny, som hittills fokuserat på chat och spel. Gordon (Scoot McNairy) försöker hitta sin plats i hustrun Donnas projekt och Joe McMillan (Lee Pace) har en plan som kommer att skaka om Silicon Valley. Vi ser också Toby Huss, Annabeth Gish och Manish Dayal i säsong tre, som har tio avsnitt.  Halt and Catch Fire är skapad av Christopher Cantwell och Christopher C. Rogers, som nu efterträder Jonathan Lisco som seriens showrunners.

29 augusti:
Hela säsong ett (tio avsnitt) av Agatha Raisin blir tillgänglig för streaming på C More. Vi känner igen seriens stjärna Ashley Jensen som Ricky Gervais statistkompis i ”Extras”, samt som Christina McKinney i ”Ugly Betty”. Här spelar Jensen PR-kvinnan Agatha, som lämnar hektiska London för ett nytt liv i den charmiga lilla byn Carsely. Agatha deltar i sociala aktiviteter, bland annat en pajtävling där hon plötsligt blir misstänkt för mord när en tävlingsdomare dör. Serien är baserad på böckerna om Agatha Raisin av M. C. Beaton, en pseudonym för deckarförfattarinnan Marion Chesney. Agatha Raisin är producerad av Mammoth Screen för Sky One.

5 september:
Michael Crompton har skapat den brittiska thrillerserien Safe House, där vi möter den före detta polisen Robert (Christopher Eccleston) och hans hustru, lärarinnan Katy (Marsha Thomason). De är i färd med att öppna ett litet hotell i lugn omgivning när de av Roberts f d kollega Mark (Paterson Joseph) blir ombedda att husera en familj som behöver ett säkert boende.  Robert går motvilligt med på det men finner sig snart inblandad i en farlig katt- och råttalek mellan familjen och den fiende de behöver skydd ifrån. Seriens fyra avsnitt är tillgängliga för streaming från och med 5 september. Safe House är producerad av Eleventh Hour Films för ITV.

15 september:
The Making of the Mob: Chicago. I januari hade C More premiär på första säsongen av denna dramadokumentärserie om de maffiabossar som under första halvan av 1900-talet byggde ett kriminellt imperium i USA. Då var ämnet New York och nu har turen kommit till Chicago, basen för Al Capones verksamhet. Vi får följa Capone från ungdomstiden i New York till storhetstiden i Chicago, där han med hänsynslösa metoder får ett järngrepp om stans spritsmuggling. Dramatiserade sekvenser blandas med intervjuer där vi möter historiker, författare, skådespelare och politiker. Säsongens åtta avsnitt blir tillgängliga för streaming 15 september, och vi visar ett avsnitt/veckan på C More Series med start detta datum.  Från och med 1 september kan man åter streama hela Making of the Mob: New York på C More.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: