MTG och Com Hem i nytt distributionsavtal

Anders Jensen

Anders Jensen

MTG och Com Hem har tecknat ett nytt flerårigt avtal avseende distribution av MTGs fri- och betal-TV kanaler. Genom det nya avtalet inkluderar Com Hem tv-kanalen Viasat Sport Premium i kanalpaketen Visat Sport och Viasat Premium, samt att de lägger till ytterligare två nya kanaler till sitt utbud – TV3 Sport HD och eSportsTV.

Com Hem, en av Sveriges ledande tv- och bredbandsoperatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll, distribuerar redan idag MTGs fri-TV kanaler TV3, TV6, TV8 och TV10, samt Viasats premiumpaket. Med det utökade avtalet får tittarna tillgång till ännu mer innehåll.

Viasat Sport Premium kommer att bli den vassaste sportkanalen från Viasat som samlar de viktigaste och största sporthöjdpunkterna, inledningsvis med fokus på fotboll i världsklass och med de största matcherna från bland annat Premier League och Champions League. Kanalen kommer även innehålla ett urval av de mest intressanta matcherna från bland annat spanska La Liga, italienska Serie A samt engelska FA-cupen. TV3 Sport HD lanserades i maj som en bred sportkanal och eSportsTV är en tv-kanal helt dedikerad till eSport.

Vår strategi är att ha ett erbjudande med både bredd och djup som möter den mångfald av önskemål som dagens TV-tittare har. Det utökade avtalet med Com Hem ger alla sportentusiaster tillgång till såväl den bästa fotbollen som andra höjdpunkter från NHL, NFL och Speedway GP. Och de som älskar eSport kommer att få tillgång till 2 000 timmar live-gaming varje år.

Anders Jensen, VD för MTG Sverige

Com Hem har idag Sveriges största utbud av tv och play. Avtalet med MTG gör att vi kan erbjuda
ännu fler populära kanaler med bra innehåll till våra kunder och det är vi mycket glada för

Anders Nilsson, VD för Com Hem

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: