PEG PARNEVIK FÅR EGET TV-PROGRAM – FÖLJ MED PEG PÅ TURNÉ

I sommar kan du följa med Peg Parnevik på hennes debutturné i Sverige. Foto: TV3/Linus Hallsenius

I sommar kan du följa med Peg Parnevik på hennes debutturné i Sverige. Foto: TV3/Linus Hallsenius

Peg Parneviks debutsingel Ain´t no Saint slog ner som en bomb i Sverige. Succén följdes upp med nya låtar och en sommarturné över hela Sverige. I höst kan våra tittare följa med Peg på turné i en tio episoder lång realityserie som sänds på Viafree.se i höst.
– Allt har gått så snabbt. Men även om det är läskigt så tänker jag att man måste börja någonstans. Om man alltid väntade tills man kände sig redo så skulle man aldrig göra någonting nytt, säger Peg Parnevik.

Hastigheten på Pegs genombrott har få motsvarigheter i Sverige. Trots att hon aldrig tidigare hade gjort en professionell spelning kastade hon sig i sommar ut på turné över hela Sverige. Med sig på scen har hon fyra barndomskamrater som tillsammans framför sex låtar.

Vi följer turnén i tio städer, från premiären i Härnösand till till Stockholm och finalen i Södertälje. Där kommer vi att komma nära Peg, familjen Parnevik och hennes vänner när de går igenom förberedelserna inför turnén, premiärnerver, glädjen i mötet med fansen, turnétrötthet och allt annat oväntat som händer när ett gäng kompisar drar genom Sverige på turné.

Jag har insett att det är otroligt svårt att vara artist. Det är ju skitläskigt att gå upp på scenen, man blir sjukt nervös. Jag lär mig något nytt varje gång vi spelar. Jag vill visa behind the scenes om hur hårt vi jobbar och hur svårt det är, inte bara att det är en dans på rosor, säger Peg.

Peg på turné har premiär i september på Viafree.se, en ny plattform som samlar alla playtjänsterna TV3play, TV6play, TV8play och TV10play.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: