PRESSINFO TV3: LAILA BAGGE ÖPPNAR NYA DÖRRAR HOS KÄNDISAR

Rum för dig Laila Bagge

Rum för dig Laila Bagge

Laila Bagge leder nya programmet Rum för dig på TV3 där hon ska visa en ny bild av svenska kändisar. Inredning kombineras med intervjuer där kändisarna lyfter fram personer som betytt mycket för dem i livet. Med premiär den 22 augusti får vi följa med Laila Bagge när hon träffar Patrik Sjöberg, Maria Montazami, Rickard Söderberg, Måns Möller, Sean Banan, Ellen Bergström och Daniel Paris.

Laila Bagge har redan etablerats som programledare för inredningsprogram på TV3 med Kan vi hjälpa till? Nu tar hon nästa steg med Rum för dig. I programmet reser hon runt i Sverige för att träffa svenska kändisar och hjälpa dem att göra om ett rum hemma hos någon person som betytt extra mycket för dem i livet.
– Det är väldigt roligt att få göra den här formen av program. Folk blir så glada och överraskade över resultatet, sager Laila Bagge.

I premiäravsnittet den 22 augusti möter vi Patrik Sjöberg som ska hjälpa sin dotter att göra om hemma. I kommande avsnitt reser Laila Bagge med Maria Montazami till Ängelholm för att inreda hos mamma Anita. Sean Banan vill göra något extra för sin vän Måns Möllers autistiske son och operasångaren Rickard Söderberg för sin bästa vän. Dessutom river Ellen Bergström ett badrum hemma hos sina föräldrar och Daniel Paris överraskar sin väninna.
– Man får se nya sidor av de här kända profilerna och en inblick i deras liv som man inte sett tidigare, säger Laila Bagge.

Rum för dig produceras av Anagram i samarbete med inredningsföretaget Houzz.
– Houzz, världens ledande plattform inom inredning, design och arkitektur är mycket stolta över att samarbeta runt Rum för dig. Att bidra till att förverkliga folks drömmar för deras hem är helt i linje med visionen för Houzz, säger Marcus Hartwall, managing director på Houzz.

Deltagarna i Rum för dig:

• Patrik Sjöberg med sin dotter
• Maria Montazami med sin mamma
• Rickard Söderberg med sin väninna
• Sean Banan med Måns Möller och hans son
• Ellen Bergström med sina föräldrar
• Daniel Paris med sin väninna

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: