du läser...
Ny - TV 3

PRESSMEDDELANDE MTG SVERIGE: BLACK WIDOWS TILLBAKA MED EN ANDRA SÄSONG

black widows.  Foto: Linus Brännström/TV3

black widows. Foto: Linus Brännström/TV3

Succéserien Black Widows kommer tillbaka med en andra säsong. Nu är det klart att dramaserien, som är ett nordiskt samarbete mellan TV3 och Viaplay, får en spännande fortsättning. Inspelningarna börjar i höst och Black Widows sänds våren 2017.
– Responsen på Black Widows har varit väldigt, väldigt positiv och det känns underbart att kunna ge både tittarna och karaktärerna en andra säsong, sager Cecilia Forss.

Black Widows var först ut bland TV3s dramasatsningar och blev en omedelbar succé där över en halv miljon tittare såg premiären. Nu har var fjärde svensk sett Black Widows någon gång. Dramaserien är ett samarbete mellan TV3 i Sverige, Norge och Danmark samt Viaplay i Norden. I andra säsongen kommer svenska Cecilia Forss, danska Beate Bille och norska Synnöve Macody Lund tillbaka i huvudrollerna.
– Det ska bli så roligt med en fortsättning på Black Widows. Att få återförenas med Beate och Synnöve är nog ändå det bästa av allt. Vi har väldigt kul ihop, säger Cecilia Forss.

Andra säsongen spelas in under hösten och Black Widows är tillbaka på TV3 och Viaplay våren 2017. Då får tittarna se fortsättningen på de första åtta avsnitten som fick ett dramatiskt slut.
– Väldigt många tittare har hört av sig och undrat när det kommer en fortsättning efter det spännande slutet i sista avsnittet och engagerat sig i vad som kommer att hända med änkorna. Därför känns det underbart att äntligen kunna bekräfta att det blir en andra säsong med alla tre huvudrollsinnehavare, säger Karin Stjärne, programdirektör MTG Sverige.

 

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: