du läser...
Ny -Viasat, TV/Satellit nyheter

MTG OCH TELIA UTÖKAR SITT DISTRIBUTIONSAVTAL MED TRE NYA SPORTKANALER

viasat sportMTG och Telia utökar sitt samarbete genom ett tillägg till sitt gemensamma distributionsavtal. Det innebär att Telia kommer att inkludera den nylanserade tv-kanalen Viasat Sport Premium i kanalpaketen Viasat Sport Plus, Viasat Film & Sport Plus och Viasat Guld Plus – samt lägga till de två nya kanalerna TV3 Sport HD och eSportsTV i sitt utbud.

Telia och MTG har ett mångårigt samarbete kring distribution av MTGs fri- och betal-tvkanaler omfattande TV3, TV6, TV8 och TV10 samt Viasats premiumpaket med film och sport. Nu utökas samarbetet och Telias kunder får därmed tillgång till tre nya sportkanaler, däribland den helt nylanserade kanalen Viasat Sport Premium som samlar de viktigaste och största sporthöjdpunkterna. 

Inititalt kommer Viasat Sport Premium fokusera på att visa den bästa fotbollen med de största matcherna från bland annat Premier League och Champions League, men också ett urval av de mest intressanta matcherna från bland annat spanska La Liga, italienska Serie A samt engelska FA-cupen. TV3 Sport HD lanserades i maj som en ny, bred sportkanal, och är huvudkanal för amerikanska fotbollsserien NFL, handbollens Champions League och basketens Euroleague. eSportsTV är en världsunik tv-kanal helt dedikerad till eSport.

– Vi har idag det starkaste sportutbudet i bolagets historia och är helt dedikerade åt att leverera en sportupplevelse i absolut världsklass till våra tittare. Vi är väldigt glada över att vi med gemensamma ansträngningar har kommit till en överenskommelse som innebär att även Telias kunder kommer kunna ta del av vår sportsatsning i sin helhet, och då inte minst nya Viasat Sport Premium, lagom till Premier League-premiären, säger Anders Jensen, VD för MTG Sverige. 

– Vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda våra TV-kunder alla dessa nya kanaler och därmed möjligheten att se Zlatan spela redan imorgon. Det här innebär att vi nu har det bästa och mest kompletta TV-utbudet på marknaden och dessutom att alla Viasats kanaler ingår i Telias streamingtjänst Play+.  Tillsammans har vi kommit fram till ett fantastisk erbjudande för alla sportintresserade”, säger Hélène Barnekow, VD för Telia Sverige.

Telias kunder har redan tillgång till innehållet och kanalerna genom Viaplay och Viasat To Go vilket gör att de redan imorgon söndag kommer kunna följa Zlatan Ibrahimovichs tävlingsdebut när Manchester United gör upp om Community Shield med regerande ligamästarna Leicester.

Genom det nya avtalet med Telia har MTG nu säkrat distributionen av de nya kanalerna Viasat Sport Premium, TV3 Sport HD och eSportsTV hos samtliga av Sveriges stora operatörer och förutom Telia kommer även Com Hem och Telenor (genom Bredbandsbolaget och Canal Digital Kabel) att tillhandahålla kanalerna.   

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: