du läser...
Pr - C More

augusti – Information om C Mores serier i augusti och september

Halt and Catch Fire är tillbaka med säsong tre

Halt and Catch Fire är tillbaka med säsong tre

Halt and Catch Fire, AMCs stilsäkra skildring av åttiotalets persondator-boom, är tillbaka på C More den 25 augusti med säsong tre. Som datorrevolutionärer ser vi åter Lee Pace, Mackenzie Davis, Kerry Bishé och Scoot McNairy. Andra säsongen av dramadokumentärserien The Making of The Mob, som handlar om Al Capones Chicago, får premiär i september. Kompletta säsonger av två brittiska serier kommer också till C More i början av hösten: mysdeckaren Agatha Raisin och thrillerserien Safe House.

Halt and Catch Fire är tillbaka på C More 25 augusti med säsong tre, som inleds med ett dubbelavsnitt. Därefter har ett nytt avsnitt per vecka premiär, och redan 11 augusti kan den som inte sett dem streama säsong ett och två av AMCs dramaserie. Säsong tre har hunnit fram till mars 1986, när Cameron Howe (Mackenzie Davis) och Donna Clark (Kerry Bishé) tar sitt dataföretag Mutiny från Texas till Silicon Valley. Nu är de på jakt efter idéer för att lyfta Mutiny, som hittills fokuserat på chat och spel. Gordon (Scoot McNairy) försöker hitta sin plats i hustrun Donnas projekt och Joe McMillan (Lee Pace) har en plan som kommer att skaka om Silicon Valley. Vi ser också Toby Huss, Annabeth Gish och Manish Dayal i säsong tre, som har tio avsnitt. Halt and Catch Fire är skapad av Christopher Cantwell och Christopher C. Rogers.

Den15 september kommer hela säsongen av The Making of the Mob: Chicago till C More, dramadokumentärserien om maffiabossarna som under första halvan av 1900-talet byggde ett kriminellt imperium i USA. Från och med 1 september kan man åter streama hela första säsongen, Making of the Mob: New York, på C More. Säsong två behandlar Chicago, basen för Al Capones verksamhet. Vi får följa Capone från ungdomstiden till storhetstiden, då han med hänsynslösa metoder tar ett järngrepp om stans spritsmuggling. Dramatiserade sekvenser blandas med intervjuer där vi möter historiker, författare, skådespelare och politiker.

Två brittiska serier blir tillgängliga för streaming på C More i höst. 29 augusti kan man streama samtliga tio avsnitt av mysdeckaren Agatha Raisin, vars stjärna Ashley Jensen vi sett i ”Extras” och ”Ugly Betty”. PR-kvinnan Agatha lämnar hektiska London för ett nytt liv i den charmiga byn Carsely. Hon deltar i sociala aktiviteter, bland annat en pajtävling där hon blir misstänkt för mord när en tävlingsdomare dör. Serien är baserad på böckerna om Agatha av M. C. Beaton, en pseudonym för deckarförfattarinnan Marion Chesney. Agatha Raisin är producerad av Mammoth Screen för Sky One.

5 september blir de fyra avsnitten i Michael Cromptons thrillerserie Safe House tillgängliga. Här möter vi före detta polisen Robert (Christopher Eccleston) och hustrun Katy (Marsha Thomason), som är i färd med att öppna ett litet hotell när de av Roberts f d kollega (Paterson Joseph) blir ombedda att husera en familj som behöver säkert boende. Snart är de inblandade i en farlig katt- och råttalek mellan familjen och deras fiende. Safe House är producerad av Eleventh Hour Films för ITV.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: