du läser...
Pr - TV 3

TV3 SÄNDER AFTONBLADETS VALVAKA

Karin Magnusson

Karin Magnusson

Den 8 november är det dags för valet hela världen väntat på. Genom TV3s samarbete med Aftonbladet Morgon är det nu klart att valvakan också kommer att sändas live på TV3. Viktiga samtal i studion med kända gäster och politiker varvas med direktrapporter från USA. Programledare för maratonsändningen är Karin Magnusson, Claes Åkeson och Henrik Torehammar.

Sedan i september sänds Aftonbladet Morgon live på TV3 varje vardag. Den 8 november börjar den sändningen direkt efter midnatt för att följa det historiska presidentvalet i USA mellan Donald Trump och Hillary Clinton.
– Det är med stolthet vi nu kan sända en valvaka genom vårt spännande samarbete med Aftonbladet Morgon och bjuda TV3s tittare på en riktig valrysare, säger Karin Stjärne, programdirektör på MTG Sverige.

Aftonbladets valstudio maratonsänder från det att USA vaknar tills valvakorna stänger sent på natten. Programledare i studion i Stockholm är Karin Magnusson, Henrik Torehammar och Claes Åkeson. Några av gästerna i studion är Annie Lööf, Ebba Busch Thor, Birgitta Ohlsson, Henrik Fexeus och Jonas Sjöstedt.

Tittarna får också täta rapporter från studion i New York där programledare Matilda Wennerholm gästas av mängder av spännande gäster.  Aftonbladets åtta utsända kommer rapportera från kandidaternas valvakor och runt om i USA.
– Allt står på spel och det blir en mycket spännande natt. Samarbetet med TV3 är perfekt i det här läget. Vi når ut till fler och TV3s tittare får en riktig nagelbitare och en vaka av toppkvalitet, säger Lotta Folcker, TV-chef på Aftonbladet.

Valvakan sänds på TV3 från klockan 00:15 natten mot den 9 november till klockan 9:00 på morgonen. En första fingervisning kring valresultatet kommer mellan 01:00-02:00 på natten efter att Florida stängt vallokalerna. Aftonbladet sänder live redan från kl 16:00 den 8 november.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: