du läser...
Pr - Kanal 5

Johnnie och Mattias leder Julkampen i Kanal 5

 Johnnie Krigström och Mattias Särnholm. Foto: Kanal 5.


Johnnie Krigström och Mattias Särnholm. Foto: Kanal 5.

Radarparet Johnnie och Mattias tar traditionen med gnistrande julbelysning till en helt ny färgsprakande nivå. I Kanal 5:s nya program Julkampen möter de några av Sveriges största entusiaster som bjuder på glitter, stjärnor, ljus och bling av sällan skådat slag.

– Man blir ju glad när folk nördar loss och det finns ju inget bättre än att möta människor som gillar det dom gör. Det sprider glädje och energi och i det här fallet börjar man nästa tro på tomten lite grann, säger Mattias Särnholm.

Snart är julen här, och aldrig förr har det varit mer ok att visa upp sitt liv och sitt hem då vi räknar ner inför årets största och mest glittrande högtid. I sociala medier uppdateras det med skimrande adventsljus, pepparkaksbak, ungar i Luciatåg, vänner och bekanta på glöggkalas. Vi ser inköp och klädsel av ståtlig julgran, kokta skinkor, dignande julbord, mätta släktingar, högmässor och paketutdelning. Detta är också den tid då julbelysningsentusiasterna får leva ut och tänder upp sina trädgårdar och hus i ett ljus vi aldrig tidigare skådat! Och i nya programmet Julkampen möter Johnnie och Mattias några av Sveriges mest entusiastiska julbelysningspyntare. I varje avsnitt besöker killarna tre familjer och är med när de tänder upp sina hus och juleljus för första gången för säsongen. Det kommer att bjudas på galna teman som Ibiza-jul, Rockabilly-jul eller varför inte jul i Lilleputt-land?

– Det här är bland det roligaste jag gjort. Att få åka runt och träffa alla dessa fantastiska, knasiga och dedikerade människor som på riktigt drivs av glädjen av att sprida julstämning är underbart och dom lyckas verkligen lysa upp höstmörkret, säger Johnnie Krigström.

I slutet av varje program kommer Johnnie och Mattias utse veckans mest underbara, galna och bästa julbelysning.

I premiäravsnittet besöker vi Bo och Agneta Larssen från Huddinge som är ett par i 60-årsåldern som tar en gammaldags, klassisk look till nästa nivå. Christian Svengard från Värmdö är en ung partykille som väljer att köra ett Ibiza-tema. Och så möter vi Niklas Adolfsson från Hällestad, som konstruerar det mesta själv och specialbeställer utrustning från USA för att kunna synkronisera blinkandet till julmusik.

Julkampen har premiär onsdag 30 den november kl 20.00 i Kanal 5.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: