du läser...
Ny -Viasat

VIASAT OCH VIACOM LANSERAR KANALEN NICKTOONS I NORDEN

Nicktoons

Nicktoons är en del av Nickelodeons utbud och erbjuder tittarna världens bästa animerade serier. Från den 1 februari 2017 kommer kanalen att finnas tillgänglig för Viasats kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Nicktoon visar många exklusiva serier såsom Jimmy Neutron, Bondgården och Sanjay & Craig. Kanalen finns i över 13 miljoner hem världen över och riktar sig till barn i åldern fyra till tio år som erbjuds en stor variation av action, komedi och fantasy i animerad film. Under 2017 har nya serier som Toon Marty och Pig Goat Banana Cricket premiär.

– Det känns fantastiskt att vi med Nicktoons breddar utbudet ytterligare för Viasats kunder. Kanalen stärker vårt barninnehåll för att i kombination med de största sportevenemangen och de senaste Hollywoodpremiärerna kunna erbjuda den bästa tittarupplevelsen för alla åldrar, säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef för Viasat på MTG Sverige.

Viasats kunder i Sverige, Norge och Danmark kommer att kunna titta på Nicktoons på sitt respektive språk.

– Vi är väldigt glada över att kunna bredda vårt partnerskap med Viasat och utöka vårt underhållningserbjudande för barnfamiljer i Norden. Nicktoons är ett perfekt komplement till kanalerna Nickelodeon och Nick Jr och detta är nästa steg i vårt mål att kunna nå så många nordiska hushåll som möjligt med alla tre kanaler, säger Andrea Sahlgren, Senior Vice President och General Manager för Viacom Nordics.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: