du läser...
Ny - SVT

Livsavgörande förändringar i ny SVT-serie

Pernilla Månsson Colt leder nya Foto: SVT

Pernilla Månsson Colt leder nya Foto: SVT

Har du bestämt dig för att en gång för alla ta tag i det där du alltid drömt om, velat uppnå, komma över eller förändra? Då kan programmet ”Idag om ett år” vara något för dig. I januari börjar inspelningarna av underhållningsserien som tar begrepp som förändringar och drömmar till helt nya nivåer.

Under tolv månader jobbar de medverkande med att förändra sina liv på olika sätt. Det kan vara allt från att hitta kärleken, lära sig gå igen, bli cirkusartist, skriva en bok eller att bestiga Kilimanjaro. Det som sker under ett år för de medverkande, visas i ett och samma program för tittarna genom att programmets två olika delar spelas in med ett års mellanrum.

– Jag är stolt och glad att det är just public service som tar sig an svenska folkets allra mest inspirerande och fängslande berättelser. Vår programledare Pernilla Månsson Colt kommer att presentera många spännande människor, en del av dem kommer att förändra sina liv för alltid, säger Petter Bragée, programchef SVT Malmö.

I programmet ”Idag om ett år” kommer vanliga människor att göra entré genom studions ”Idag-dörr” och berätta om hur de ska förändra sina liv inom tolv månader.  Några minuter senare återkommer de genom ”Om ett år”-dörren. Ett helt år har gått för deltagarna, men bara några minuter för tittarna.

– I en orolig omvärld känns det extra bra att lansera ett program som visar att positiv förändring är möjlig. Och att den kan börja hos var och en. Det här formatet visar att det går att förverkliga den där drömmen man bara drömt så länge, men inte kommit sig för att göra något åt, fortsätter Petter Bragée.

”Idag om ett år” är den svenska versionen av det brittiska formatet ”This time next year” som just nu gör succé på Channel 4 i Storbritannien. Formatet har sålts till tio länder och är just nu ett av de hetaste formaten på den internationella tv-marknaden.

Uttagning av medverkande till programmet pågår just nu. Unga och gamla, vuxna och barn – alla är välkomna att söka till ”Idag om ett år”. Läs mer på svt.se/idag-om-ett-ar

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: