du läser...
Ny - NENT Group

PRESSMEDDELANDE MTG SVERIGE: MTG FÖRVÄRVAR ANNONSFÖRSÄLJNINGEN FÖR FOX NETWORKS GROUP I SVERIGE OCH DANMARK

mtgMTG förvärvar annonsförsäljningen för FOX Networks Group i både Sverige och Danmark. I Sverige omfattas de populära kanalerna FOX och National Geographic från och med den 1 januari 2017.

MTG har tecknat ett avtal med Fox Networks Group Europa/Afrika för att hantera annonsförsäljningen i Danmark och Sverige. Kanalerna som omfattas är FOX och National Geographic i Sverige samt National Geographic och Nat Geo People i Danmark.

– Vi ser fram emot att inkludera FOX Networks Groups kanaler i MTG Sveriges starka kanalportfölj som därmed kommer innehålla åtta attraktiva kommersiella tv-kanaler från MTG, Viacom och FOX. FOX och National Geographic passar vårt erbjudande perfekt, med innehåll av hög kvalitet och fokus på vår målgrupp. Samarbetet innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre produkt med en högre räckvidd, samtidigt som vi ökar våra tittarandelar, säger Mats Nyman, affärsområdeschef för Fri-TV på MTG Sverige.

– Fox Networks Group Europa/Afrika är en ledande aktör för premiumunderhållning och faktaprogram som följs av över 250 miljoner tittare i Europa. Genom att addera våra två genrespecifika kanaler Fox och National Geographic till MTGs redan breda och starka portfölj skapar vi tillsammans ett ännu vassare erbjudande för varumärken och annonsörer att nå nya målgrupper, säger Clara Scherman, kanalchef, Fox Networks Group Sweden.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: