du läser...
Pr - Dplay

Se Samir Badran – vägen till toppen på Dplay

Samir Badran. Foto: Magnus Selander / Discovery Networks Sweden.

Samir Badran. Foto: Magnus Selander / Discovery Networks Sweden.

Han är en av våra största stjärnor i sociala medier med över en halv miljon följare. Hans och vännen Viktors låtar toppar listorna och har tagit dem till final i Melodifestivalen – två gånger. Före detta Paradise Hotel-stjärnan Samir Badran från Linköping är utan tvekan en av våra mest omsusade, omtalade och omtyckta dokusåpastjärnor. Nu får vi äntligen en unik inblick i Samirs liv bortanför rampljuset och spelningarna. I Samir Badran – vägen till toppen följer vi med i både vardag, jobb och fest. Vi möter vännerna, familjen och människorna han lutar sig mot. Låter det rörigt? Det är det. Men som alltid med Samir – det blir också väldigt roligt.

– Det är sinnesjukt roligt med en egen serie där folk äntligen får se hur mitt liv ser ut, bakom kulisserna och alla rubriker och sociala medier. Jag visar hur en vanlig dag är för mig på riktigt, och det känns underbart att kunna bjuda mina följare och alla andra på det här, säger Samir Badran.

Efter genombrottet i Paradise Hotel 2013 blev Samir Badran från Linköping omedelbart en superstjärna och flickidol för hundratusentals unga svenskar. Nästa steg blev en musikkarriär med vännen Viktor Frisks som förde Samir rakt in i Melodifestivalen och hela svenska folkets hjärta. Idag har han över en halv miljon fans som följer allt han gör, vare sig det är på Youtube, Instagram, Snapchat, bloggen eller diverse TV-projekt.

Och Samirs liv är minst sagt hektiskt, så fullspäckat att han själv knappt hinner sova mellan uppdragen. Inte blir det lättare av att Samir har diagnosen ADHD vilket gör varje ny vardagssituation till en utmaning. Till sin hjälp har Samir vännerna och familjen som stöttar och hjälper Samir, flera av dem numera på heltid. Den närmaste familjen med pappan Ahmad i spetsen. Där är hans vän och före detta personlige tränare Kim, Kims flickvän Nishti som numera är Samirs assistent och hobbyterapeut, Youtubekollegan Goliat och många fler. Men i centrum, med enorm energi och sin vid det här laget rikskända charm och humor, står såklart alltid 26-årige Samir Badran.

Samir Badran – vägen till toppen har premiär på Dplay.se vecka 1 2017.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: