du läser...
pr - TV 4

Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson leder galan Tillsammans mot cancer

Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson, Foto: Peter Knutsson / TV4

Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson, Foto: Peter Knutsson / TV4

Tillsammans kämpar vi mot cancer. Den 9 januari direktsänds insamlingsgalan Tillsammans mot cancer i TV4 där alla kan ta chansen att sluta upp i kampen mot cancer genom att bli månadsgivare till Cancerfonden. Galan leds av Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson. Under den känslofyllda kvällen medverkar bland andra Loreen, Tommy Nilsson, Sabina Ddumba, Magnus Uggla och Henrik Schyffert.
– Det är en av årets viktigaste tv-kvällar där alla kan göra skillnad, säger Bengt Magnusson.

Tillsammans mot cancer sänds direkt från Annexet i Stockholm den 9 januari och på plats finns flera ur Sveriges artistelit för att uppträda och stödja kampen mot cancer, bland andra Loreen, Magnus Uggla, Sabina Ddumba och Tommy Nilsson. Andra som medverkar för att visa sitt engagemang för den viktiga cancerforskningen är Kjell Wilhelmsen och Henrik Schyffert med flera, som under kvällen kommer dela med sig av personliga upplevelser kring sjukdomen. Galan leds av Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson.

– Om vi inte drabbats själva så vet jag att vi ALLA garanterat känner någon som drabbats av cancer. Jag möter varje dag vänner, kollegor och bekanta som jag vet kämpar, eller har kämpat, mot cancer. Jag vill finnas där, precis som jag hoppas att människor ska finns vid min sida, om jag drabbas. Ingen ska behöva vara ensam i den här kampen. Tillsammans gör vi skillnad, säger Tilde de Paula Eby.

För Bengt Magnusson, som själv drabbats av sjukdomen, slår ämnet an en personlig ton.

– Det är en tuff kväll för allas berättelser är väldigt starka. Jag har själv varit sjuk i cancer, men fick min diagnos när forskningen gjort stora framsteg och blev frisk. Därför hoppas jag alla som tittar på galan tar chansen att hjälpa till för att stödja cancerforskningen, säger Bengt Magnusson.

Syftet med galan är att få fler att bli månadsgivare till Cancerfonden för att samla in mer pengar till den viktiga cancerforskningen. Under kvällen får tittarna följa cancerdrabbade personer men också möta forskare som berättar om framgångar för cancerforskningen och vikten av att stödja forskningen för att möjliggöra framtida genombrott, genombrott som gör att fler överlever. På galan kommer även den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets cancerforskare” delas ut.

Tillsammans mot cancer direktsänds i TV4 klockan 20.00 måndagen den 9 januari.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: