du läser...
Pr - TV2 Norge

Arill Riise og Julie Strømsvåg leder «Lille julaften» på TV 2

GARANTISTER FOR GOD JULESTEMNING: Petter Nyquist, Wenche Andersen, Angelina Jordan, Julie Strømsvåg, Alexander Rybak og Arill Riise er noen av dem du møter i «Lille julaften» på TV 2. Foto: Håvard Solem/TV 2

GARANTISTER FOR GOD JULESTEMNING: Petter Nyquist, Wenche Andersen, Angelina Jordan, Julie Strømsvåg, Alexander Rybak og Arill Riise er noen av dem du møter i «Lille julaften» på TV 2. Foto: Håvard Solem/TV 2

– Vi skal servere seerne en sending mettet av julestemning som skaper minner, sier Arill Riise, som sammen med Julie Strømsvåg leder seerne gjennom den siste tv-kvelden før jula ringes inn. Duoen byr blant annet på spennende gjester, vakker musikk og Wenche Andersens beste tips for perfekt julemat.

– Dette blir en lille julaften på TV 2 som jeg tror seerne vil huske lenge. Det har vært en glede å jobbe med dette programmet som har et så rikt innhold. Vi har ingen fulle hovmestre, men gjester som skaper julestemning med varme, smil og ettertanke, forteller Riise.

Statsministeren og Petter «uteligger»

Noen av dem du møter i «Lille julaften», som sendes fra kl. 20.00 den 23. desember, er:

Statsminister Erna Solberg, Petter «uteligger» Nyquist, Anna Rasmussen (kjent for bloggen «mamma til Michelle»), skuespillerne Ingar Helge Gimle, Anne Marit Jacobsen og Stig Henrik Hoff, forfatter og journalist Åsne Seierstad, samt vinneren av «Farmen» 2016.

– Dette blir så koselig! Vi fyller huset med en skikkelig god gjeng. Trenger du å roe helt ned og korte ventetida før den store dagen, er du hjertelig velkommen til oss, sier Julie Strømsvåg.

Synger farens julesalme

– Og musikken vi kan by på er nydelig. Kjente og kjære julesanger i nye versjoner, blant annet skuespiller Stig Henrik Hoff som skal synge faren, Trygve Hoff, sin «Nordnorsk julesalme» på tv for første gang, forteller Riise.

I tillegg kommer Angelina Jordan og Alexander Rybak med sin versjon av «White Christmas», Norges mest populære boyband, The Main Level, synger «Himmel på jord», «The Stream»-finalist Ylva Olaisen synger «The Christmas Song», mens Det norske jentekor gir oss «Det lyser i stille grender».

Wenches julemeny

– Og så trumfer vi med Wenche som har stålkontroll på julematen. Hun kjører på med juleribbe, pinnekjøtt pluss FIRE desserter! Jeg tror egentlig Wenche er julenissen. Hun rekker oppsiktsvekkende mye på én kveld, sier Julie Strømsvåg, som storkoser seg på jobb med Arill Riise.

– Å jobbe med Arill har lokket frem den gode julestemninga for min del, fordi han sier ting som «vesle julaftan», smiler Julie.

Dette er andre året på rad TV 2 lager en lille julaften-sending.

– Noe ekstra til stressede sjeler

– Også i år har vi i TV 2 lyst til å være med på å skape julestemning i de norske hjem. Vi vet at det er veldig mange som har tv-en på når de siste forberedelsene til jul skal gjøres, og vi syntes at vår lille julaften-debut i fjor ble så fin at vi satser igjen. Med god julestemning, gjester som byr på alt fra moro til alvor, den aller beste julematen med Wenche Andersen og musikalske innslag som setter seerne i den rette stemningen, så håper vi at vi kan gi noe ekstra til stressede sjeler på den siste kvelden før jula ringes inn, sier kanalens programdirektør, Jarle Nakken.

Programdirektøren er også sikker på at programlederduoen er de rette for å sette god stemning i de tusen hjem på lille julaften.

– Arill Riise og Julie Strømsvåg er stødige programledere med lang og god erfaring, og med et glimt i øyet og en lunhet som passer perfekt på en kveld på denne, sier Nakken.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: