du läser...
Ny - Kanal 10, TV/Satellit nyheter

Kanal 10 på Apple TV!

Apple TVEn stor nyhet är att du nu kan se på Kanal 10 genom Apple TV, som är ett bra alternativ om du inte kan ta in Kanal 10 via satellit eller kabel-tv. Detta är ett första steg i vårt arbete med att göra Kanal 10 allt mer tillgängligt för alla som önskar att titta på oss.

Förutsättningen för att kunna använda en Apple TV för att se Kanal 10 är att du har tillgång till eller kan skaffa bredband med en hastighet på minst 3-4 Mb/s och har en platt-TV med HDMI-ingång (digital anslutning på tv:ns baksida, standard sen minst tio år på alla platt-tv). Den kan kopplas upp mot internet både med nätverkskabel eller trådlöst till ditt eget WiFi-nätverk. Självaste appen ”Kanal10” söks upp och laddas ner i boxens App Store.

En stor fördel med denna mediaspelare är att du slipper betala några abonnemangsavgifter utöver internetkostnaden, som de flesta ändå redan betalar för. Boxen finns att få tag på i vanliga TV- och elektronikbutiker och kostar runt 1600 kr. Med Apple TV ser du också våra systerkanaler Kanal 10 Norge och Asien, och man kan även lyssna på Radio 10. En annan fördel är att den fungerar lika bra i Europa, USA, Australien, Indien eller var du bor bara internetförbindelsen är god nog.

Det finns också ett stort utbud av andra kristna tv-kanaler att ladda ner till denna box, som t ex GOD, CBN, TBN, Hillsong, Visjon Norge och många fler. Du kan om du så önskar komplettera med appar för SVT Play, TV4 och så vidare.

Viktigt att notera är att detta gäller senaste Apple TV-modellen, den så kallade 4:e generationens mediaspelare med 32 eller 64 GB internminne, som funnits på marknaden sen ett år tillbaka. Den ska inte förväxlas med de tidigare generationernas Apple TV, som är billigare men tyvärr saknar möjlighet att ladda ner Kanal 10:s app.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: