du läser...
Ny - TV 4 / Sjuan

Tre supertalanger till ENT

Magikern Julien Magic, skådespelaren och komikern Ellen Bergström och vloggaren Ida Warg

Magikern Julien Magic, skådespelaren och komikern Ellen Bergström och vloggaren Ida Warg

Tre nya digitala stjärnor välkomnas till ENT-familjen. Magikern Julien Magic, skådespelaren och komikern Ellen Bergström och vloggaren Ida Warg blir alla en del i TV4:s kreativa nätverk för digitala plattformar.

– Det känns superkul att få vara en del av ENT! Jag ser ENT som en bra partner för att bygga spännande samarbeten och projekt med. Jag är övertygad om att det finns synergier som gör att vi båda utvecklar det rörliga formatet framåt, säger Ida Warg.

Som en del av ENT kommer de att precis som vanligt producera innehåll till sina kanaler och utveckla nya innehållsidéer tillsammans med teamet på ENT.

– Vi är väldigt glada över att alla dessa tre stora namn nu anslutit sig till oss och som vi nu får förmånen att arbeta med. De är tre individuellt väldigt starka personligheter med stora följarbaser som på olika sätt kommer att bidra positivt till oss på ENT i våra satsningar, och som också ger våra affärspartners möjligheter till nya kommunikationslösningar, säger Sanny Ekstrand, Head of ENT.
Om Ida Warg 

Ida Warg är 30 år och bor i Stockholm. Hon är en av de starkast lysande stjärnorna bland svenska livsstilsprofiler med sina 160 000 följare på instagram och 125 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal.

Youtube: youtube.com/user/idasfitness

Instagram: @idawarg

Blogg: idawarg.se

 

Om Julien Magic

Julien Dauphin är 38 år och bor i Stockholm. Han är svensk mästare i magi, och har tidigare representerat Sverige i världsmästerskapen i magi. Varje månad ser över tre miljoner människor hans klipp på Youtube, och han har över 180 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal.

Youtube: youtube.com/user/julienmagic

Facebook: facebook.com/julienmagic

 

Om Ellen Bergström 

Ellen Bergström är 27 år och bor i Stockholm. Hon är skådespelerska, komiker och sångerska med 245 000 följare på instagram. Hon är också en av programledarna i Vakna med NRJ.

Instagram: @ellenbergstrom

Om ENT

ENT förenar TV4-Gruppens hela kraft med Sveriges bästa innehållsskapare på digitala plattformar. Målet är att skapa attraktivt innehåll för en yngre publik samt att i den miljön erbjuda annonsörer en ny och bred palett av kreativa och skräddarsydda innehållslösningar. För annonsörer och kommersiella partners innebär det stora möjligheter till unika digitala kommunikationslösningar för att passa varje enskild kund. ENT stöttar talangerna i deras skapande och producerar relevant innehåll för TV4-Gruppens digitala kanaler, med TV4 Play i spetsen. Sedan tidigare har ENT producerat TV4 Play-serien De Vet Du – Livet, Sveriges första 360-format Veckans 360, Vägen till Bråvalla och Hur blev det så här med Pär Lernström.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: