VIAPLAY FIGHTING SÄNDER DRÖMMATCHEN

 DRÖMMATCHEN SÄNDS PÅ VIAPLAY FIGHTING  BILD: TT

DRÖMMATCHEN SÄNDS PÅ VIAPLAY FIGHTING
BILD: TT

Nu är det äntligen klart. Den norska superstjärnan Cecilia ”First Lady” Braekhus sätter sina VM-titlar på spel mot Klara ”The Swedish Princess” Svensson, i Oslo den 28 januari.

Och Viaplay Fighting sänder drömmatchen exklusivt.

– Drömfight, supermatch, the Nordic Rumble… vi kan helt klart slå fast att det här är en av de största boxningsmatcherna som vi har haft inom svensk boxning, säger MTG:s sportchef Per Nunstedt.

Efter Svan mot Dählie, ”Lillen” mot Tangstad, Kalla mot Björgen är det nu dags för nästa kapitel i den klassiska idrottsrivaliteten mellan Sverige och Norge, när Cecilia Braekhus utmanas av Klara Svensson.
Svensson, 29, med bara en förlust i proffskarriären, kvalificerade sig för den nordiska superfajten genom att besegra den svenska rivalen Mikaela Laurén i höstas. Braekhus är obestridd världsmästare i weltervikt där hon håller VM-titlarna i organisationerna WBC, WBO, IBF och WBA, och 35-åringen vet ännu inte hur det känns att förlora en proffsmatch.

– Cecilia är utan tvekan en av tidernas bästa damboxare, och Klara är i sin tur en synnerligen giftig utmanare. Det är en match som vi har pratat om i ett år nu och efter Svenssons uppvisning mot Mikaela Laurén så ska det givetvis bli spännade att se det här mötet nu redan i januari, säger Per Nunstedt.

Spektrum i Oslo blir skådeplatsen för matchen, och för alla dem som inte är på plats den 28 januari så är det Viaplay Fighting som gäller. Galan med The First Lady vs The Swedish Princess som den självklara huvudmatchen blir en så kallad pay-per-view och kostar 299 kronor att ta del av.

– Vi har redan sedan lanseringen av Viaplay Fighting berättat att ett par galor per år kommer äga rum inne i ett ppv-fönster, och nu är det dags för ett sådant event. Vår satsning på Viaplay Fighting är enorm, med fighting i världsklass året om, med över 500 matcher per år. För våra befintliga sportkunder kommer vi också att rabattera ppv-priset mellan Braekhus och Svensson, säger Per Nunstedt.
För Viaplaykunder med Fighting-, Sport- eller Totalpaketet kostar galan 199 kronor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: