du läser...
Ny - TV 4 / Sjuan

Youtubeprofilen Axel Palm till ENT

Axel Palm, Foto: Anna Olsson

Axel Palm, Foto: Anna Olsson

Axel Palm välkomnas till ENT, TV4-gruppens kreativa nätverk för digitala plattformar. Axel Palm kan titulera sig både youtuber, Nordens enda youtube-ambassadör och youtube-konsult. På sin kanal gör han gör underhållande och informativa videos, allt från ”youtubers förklarar” till vloggar.

– Det ska bli väldigt roligt att få jobba med TV4. Jag har höga ambitioner för att mitt innehåll ska kunna utvecklas och vill även bredda mitt tilltal, därför var valet av ENT rätt självklart. Under 2017 kommer fokus ligga på att ta infotainment-genren till en ny nivå, säger Axel Palm.

– Axel är en kille som inte bara har stor kunskap och ett stort intresse för online video, han har också ett uttryck som särskiljer sig ifrån mängden. Vi ser Axel som en stor tillgång framåt för oss på ENT och ser fram emot att backa upp honom i hans satsningar, säger Sanny Ekstrand, Head of ENT.

Om Axel Palm

Axel Palm är 24 år och bor i Uppsala. Han började med Youtube 2013 och idag har kanalen Oklart närmare 40 000 prenumeranter. Kanalen blev nominerad till Guldtuben i kategorin Årets samarbete. Axel Palm är också Nordens första och enda youtube-ambassadör. Sedan 2015 har han dessutom framgångsrikt drivit Paradime som är en videokonsultverksamhet tillsammans med Emil Norberg, Daniel Norberg och Simon Perstorper.

Youtube: https://www.youtube.com/user/0KLART

Instagram: @palmaxel

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: