du läser...
Pr - TLC

Höjdpunkter på TLC i januari

Outdaughtered.  Blayke Busby och femlingarna.

Outdaughtered.
Blayke Busby och femlingarna.

Januari på TLC

Outdaughtered: the Busby quints

Premiär lördag 7 januari 19.00

Familjen Busby, från League City, Texas, är en familj som sticker ut i statistiken. När det blev känt att paret väntade femlingar, alla flickor, blev de en viral hit med en blogg som lästes av 100 miljoner människor. Deras familj var historisk redan innan barnen fötts: de första kvinnliga femlingarna i USA någonsin och de tredje i hela världen. I april 2015 kom femlingarna till världen och välkomnades av mamma Danielle, pappa Adam och storasyster Blayke. Nu får vi följa femlingarna och deras föräldrar och storasyster i vardagen – en vardag som bland annat innebär drygt 40 flaskor med ersättning om dagen och 420 blöjbyten i veckan. Både säsong 1 och 2 sänds under våren.

David Tutera: CELEBrations

Premiär måndag 30 januari 22.00

David Tutera är en erfaren bröllopsplanerare som har bestämt sig för att börja planera alla möjliga typer av fester. Kunderna är kändisar som vill ha hjälp att göra festen till något alldeles speciellt.

I den här serien följer vi David när han planerar olika typer av festligheter tillsammans med bland andra Jersey Shore’s JWoww, artisten Lil’ Kim och hemmafruar från Real Housewives-serierna. Kunderna kan vara krävande – och ibland helt omöjliga. Vilket gör att det ganska ofta inte går som det var tänkt! Dessutom blir det en ny säsong av Say yes to the dress Canada, en uppföljning på 90 days to wed samt mer Don’t tell the bride senare i vår.

Masterchef Australia

Säsong 8 startar söndag 15 januari 20.00

Domartrion Gary, George och Matt är tillbaka i åttonde säsongen av den prisvinnande matlagningstävlingen Masterchef Australia redan i mitten av januari. I vår är Teresa Caputo i Long Island Medium tillbaka i en ny säsong och familjen Brown i Sister Wives startar sin sjunde säsong i februari. Även Toddlers & tiaras är tillbaka och i samma genre ser vi också nytillskottet Little miss Atlanta, som startar 23 januari.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: