du läser...
Ny - Kanal 5

Kanal 5 direktsänder Malmö Games

Kanal5Kanal 5 och Eurosport kommer att sända friidrottsgalan Malmö Games som hålls på Malmö Stadions nylagda banor den 18 augusti 2017.
– Vi är glada att kunna visa en gala som på sikt har alla möjigheter att bli världsklass och som dessutom hålls på svensk mark, säger Emir Osmanbegovic, sportchef Discovery Networks Sweden.

Malmö Games avgörs veckan efter friidrotts-VM i London 2017 och målet är att locka några av de allra största världsstjärnorna samt de hetaste svenskarna till Malmö Stadion.

Överenskommelsen med Stiftelsen Malmö Games gör att Eurosport nu säkrar en stor friidrottsgala i minst tre år framåt vilket är ett naturligt steg i vår satsning på sport och underhållning. Tävlingen kommer att sändas i Kanal 5 och Eurosport, med starka friidrottsprofiler som Jonas Karlsson som under lång tid kommenterat just friidrott för SVT.

– Vi är mycket glada för denna överenskommelse. Nu kan vi erbjuda våra sponsorer ett starkt genomslag via tv både i Sverige och i hela världen. Det bör också skapa fantastiska förutsättningar för att få flera spännande medaljörer från friidrotts-VM i London att också vilja ställa upp i Malmö, säger Daniel Wessfeldt, meeting director för Malmö Games, och en av världens ledande agenter inom friidrott.

Avtalet omfattar även vidareförsäljning av tv-rättigheterna till länder utanför Europa och sträcker sig över 3 år.

– Malmö Games har ambitionen att bli en av de ledande friidrottsgalorna i Europa. Därför är det är viktigt för oss att vi skapar en viktig plattform i världen genom denna direktsändning, säger Bengt Bendéus, ordförande i Stiftelsen Mamö Games.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: