du läser...
Pr - C More, Pr - Sjuan, pr - TV 4, pr - TV12

jul med TV4-Gruppen och C More

Bengt Magnusson, Foto: Peter Knutson/TV4

Bengt Magnusson, Foto: Peter Knutson/TV4

Julaftonens tv-tittande är tryggat – för andra året i rad är Bengt Magnusson TV4:s och hela Sveriges värd för kvällen. Efter förra årets bejublade insats tar han åter hand om tittarna genom att skapa julstämning för alla, både de som firar tillsammans och i ensamhet. Det blir både utblickar mot omvärldens julfirande och inslag om våra svenska jultraditioner, allt levererat med Bengts personliga tilltal. Men uppladdningen inför och underhållningen under jul- och nyårshelgen är självklart också viktig. Därför är TV4, Sjuan, C More, TV12 och TV4 Play fullspäckade med både gamla klassiker och spännande nyheter att se fram emot.

– Det är verkligen ett hedersuppdrag att vara julvärd. Jag ser fram emot att få göra våra tv-publiken sällskap under julaftonskvällen och försöka skapa julstämning för alla våra tittare i år igen, säger Bengt Magnusson.

Bengt möter tittarna mellan klockan 17.00 och 23.00 på julafton. Under kvällens gång bjuder han bland andra in TV4:s utrikeskorrespondenter som berättar om julfirandet i världen. Det blir också tillbakablickar på våra svenska jultraditioner och seder, varav många visar sig ha internationella rötter från början.

I veckorna kring jul sänds finaler från många av höstens stora program. De fyra bönder som söker kärleken i årets Bonde söker fru ska göra sitt sista val och förhoppningsvis hitta den rätta. Artisterna från Så mycket bättre samlas på en återträff för att blicka tillbaka över säsongen som har gått. Dessutom får tittarna äntligen se vem årets Bachelor Sebastian Ljungbergväljer att ge sista rosen till – och vad som händer efter när de lämnar Aruba.

En tradition som betyder att julen är på gång är när Jul med Ernst har säsongspremiär i TV4. Ernst Kirschsteiger delar som vanligt med sig av sina personliga tips för att göra julen extra mysig. Vill man ha ytterligare julstämning sänds Leilas jul och Leilas nyår i Sjuan. Där bakar Leila Lindholm julens sötsaker för gottebordet och lagar snabba, enkla och goda rätter för julbordet i sitt stämningsfulla kök. Även Jamie Oliver bjuder in till julstök i Sjuan.

För de filmintresserade visas i mellandagarna både de tre första Sällskapsresan-filmerna i TV4 och Sagan om ringen-trilogin i Sjuan. På julafton visas traditionsenligt Tomten är far till alla barnen i TV4. På C More kan man när som helst streama filmer såsom En underbar jävla jul, The Revenant och Paddington under julhelgen.

Tittarna kommer även att bjudas på några riktiga helkvällar med artister och gäster. I Bingolotto-studion får vi som vanligt följa Ingvar Oldsberg på uppesittarkvällen med en härlig blandning av gäster. Gry Forssell leder traditionsenligt O, Helga natt som visas i TV4 på julafton. En fin julklapp till de som missade Orups show på Rondo är att den på juldagen går att se i TV4. I inspelningen av Diggiloo 2016 gästar ett antal folkkära artister och dessutom dyker flertalet kända ansikten upp i Agnetas nyårskarameller som alltid bjuder på mycket skratt och minnen från året som gått.

De som missat höstens program och serier, exempelvis Syrror, Singelliv, Hela Sverige bakar, Jävla klåpare, Sverigequizen och Tina i fjällen, kommer att kunna se dem i sin helhet på TV4 Play. Sist men inte minst får tittarna följa med Ebba Kleberg von Sydow in på slottet i det nya programmet Kungahuset 9-5. Där blickar Ebba tillbaka på kungafamiljens arbete under året som gått.

Varmt välkomna att fira jul och nyår med TV4, Sjuan, C More, TV12 och TV4 Play!

Guldkorn i TV-tablån under december 2016:

19-20 december 20.00 i Sjuan – Leilas Jul
I det stämningsfulla köket bakar Leila julens sötsaker för gottebordet och lagar snabba, enkla och goda rätter för julbordet. Det blir också tips på hur man pyntar lite extra inför jul.

19-28 december 22.00 i TV12 – Beck
För den som vill titta ikapp på Beck visas filmerna i Tiobion i TV12 flera dagar i rad.

20-22 december 21.00 i Sjuan – Finalvecka av Bachelor
I säsongens sista avsnitt av Bachelor får tittarna se vem bachelorn Sebastian ger den sista rosen till och vad som egentligen händer efter att den sista rosen delats ut och de lämnar paradisön Aruba.

21 december 21.00 på TV4 Play – Hela säsongen av Syrror
Om man har missat höstens sjukhusserie Syrror går det att se hela säsongen på TV4 Play.

22 december 20.00 i Sjuan – Hela England bakar julspecial
För de baksugna sänder Sjuan en julspecial från Hela England bakar där tittarna får inspiration inför julens bakverkstad.

22 december 21.00 i TV4 – Diggiloo 2016
TV4 visar det bästa ur sommarens stora familjeshow som bjuder på humor, rock, schlager och pop.

23 december 19:30 i TV4 – Bingolottos uppesittarkväll
I Bingolottos traditionella uppesittarkväll bjuder Ingvar Oldsberg in tittarna till en kväll med julstämning, rimstuga, musik och massor av drömvinster. För underhållningen står bland andra Loa Falkman, Peg Parnevik, Malena Ernman och Tommy Körberg och Shirley Clamp.

23 december 20.00 i Sjuan – Jamie Oliver fixar julen
Tittarna får följa med Jamie Oliver under julstöket i hans kök.

24 december på C More – Paddington
En av världens mest älskade björnar träffar tittarna i Paddington som har premiär på julafton på C More och som sen går att streama när man vill.

24 december 19.00 på TV4 Play – Dolly Parton – historien bakom låtarna
Här får vi följa historien bakom Dolly Partons magiska låtskatt.

24 december 20:00 i TV4 – O, helga natt
På julafton leder Gry Forssell som vanligt den stämningsfulla konserten från Örebro. Gästartister är Martin Stenmarck, Jon Henrik Fjällgren, Elisa Lindström, Sofia Källgren, Joel Annmo och Ann-Louise Hanson

24 december 21.00 i TV4 – Tomten är far till alla barnen
Den här svarta komedin, om en julafton som spårar ur rejält, är en riktig julklassiker i TV4! I rollistan syns Peter Haber, Katarina Ewerlöf, Anders Ekborg och Dan Ekborg.

26 december 19.00 i TV12 – Junior-VM i ishockey: Sverige-Danmark
Premiärmatchen i Junior-VM mellan Sverige och Danmark visas i TV12 på annandagen.

27 december 20.00 i TV4 – Kungahuset 9-5
I programmet Kungahuset 9-5 följer Ebba Kleberg von Sydow kungafamiljens arbete under året.

27 december 20.00 i Sjuan – Leilas nyår
I Leilas nyår visar Leila Lindholm alla sina knep för att skapa det festligaste nyårsfirandet.

27-29 december 21.00 i Sjuan – Sagan om ringen-trilogin
Tittarna får se alla tre filmerna från Sagan om ringen tre dagar i rad, 21.00 i Sjuan.

27-29 december 19.00 i TV12 – The tonight show med Jimmy Fallon
USA:s mest populära talkshow med Jimmy Fallon visas 18.00 på vardagar hela hösten i TV12.

29 december 20:00 i TV4 – Bonde söker fru julspecial
Linda gör en djupdykning i bondenyheterna som dykt upp under året som gått. Hon träffar även bönder från tidigare säsonger, såsom Stefan och Hanna som visar upp sin förlovningsplats.

1 januari på C More – Saknad
På nyårsdagen har Colin Nutleys tv-serie Saknad med Helena Bergström premiär på C More Series, och man streamar första avsnittet när man vill från det datumet.

1 januari 20:00 i TV4 – Agnetas nyårskarameller
Agneta Sjödin har letat sig fram genom korridorerna i TV4-huset ända ner till TV4:s arkiv där hon plockat fram de roligaste, dråpligaste och mest minnesvärda klippen från 2016. Tillsammans med sina gäster blickar hon tillbaka på året som gått.

Storfilmer att streama på C More under december – The Revenant, The Dressmaker och En underbar jävla jul

Dramat The Revenant som Leonardo DiCaprio vann sin första Oscar för finns att se från 3 december. Kate Winslet i sköna dramakomedin The Dressmaker finns att streama från 4 december. Förra årets biosuccé En underbar jävla jul går att streama hela december.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: