du läser...
Pr - FOX

Marvels Legion premiär på FOX Sverige den 9 februari

Legion

Legion

Snart är väntan över. Den 9 februari har Marvels Legion premiär på FOX Sverige. Legion, som producerats av FX, är en del av X-Men universumet och serien ger det liv på ett nytt och spännande sätt. I första säsongens åtta avsnitt följer vi David Haller, (Dan Stevens från ”Downton Abbey), som är son till X-Men-grundaren Charles Xavier (Professor X) och förintelseöverlevaren Gabrielle Haller.

David har sedan tonåren kämpat med psykisk ohälsa och även diagnostiserats som schizofren. Men när David, som har åkt in och ut på mentalsjukhus större delen av sitt liv, träffar en patient med liknande ”problem, konfronteras han av möjligheten att rösterna han hör och människorna han ser faktiskt kan var på riktigt, och inte är inbillade

– X-Men är mycket populär även i Sverige. Och är man X-Men fan är vi övertygade om att man även blir ett fan av Legion. Seriens skapare är Noah Hawley som står bakom den hyllade tv-serieversionen av Fargo, och det bådar ju också gott. Effekterna i serien är något utöver det vanliga som vi tror kommer få mycket uppmärksamhet. I och med världspremiären får X-Men fans världen över möjlighet att se Legion samtidigt i 125 länder, säger Clara Scherman, Senior Director Nordic Acquisitions och Head of Channel FOX Sverige.

Övriga skådespelare i Legion är: Rachel Keller (Fargo), Jean Smart (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Jeremie Harris (A Walk Among the Tombstones), Amber Midthunder (Hell or High Water), Katie Aselton (The League) och Bill Irwin (Interstellar).

Legion har premiär på FOX Sverige den 9 februari klockan 21.55.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: