du läser...
pr - TV 4

Rickard Sjöberg i TV4:s nya lördagsunderhållning Drömpyramiden

Rickard Sjöberg, Foto: TV4

Rickard Sjöberg, Foto: TV4

Storslagen lördagsunderhållning med riktiga drömvinster. Det är TV4:s nya program Drömpyramiden. Här kommer deltagarpar kämpa för att svara rätt på så många frågor som möjligt – och klättra i en pyramid fylld med vinster värda totalt en miljon kronor. Rickard Sjöberg är programledare för Drömpyramiden som har premiär lördag den 7 januari klockan 19.30 i TV4.

– I Drömpyramiden får tittarna följa våra deltagarpars strävan mot toppen genom skratt, tårar och den ständigt närvarande kampen mot klockan. Det blir mer drama än någonsin tidigare. Eftersom det handlar om att uppfylla deras egna drömmar är det något som gör programmet extra personligt och närvarande, säger Rickard Sjöberg, programledare TV4.

Drömpyramiden är precis som det låter – en pyramid som är fylld med drömmar. Spelplatsen är 15 containrar som bildar en pyramid i fem nivåer. Fem av dem innehåller drömvinster till ett totalt värde av en miljon kronor. Deltagarna som tävlar i par har fyra frågeomgångar på sig om vardera 90 sekunder. I varje rond kan de satsa på att klättra så högt som möjligt, mot det finaste priset i guldcontainern i toppen. De kan även välja att stanna och då öppna sin valda container på respektive nivå.

– Det är en rafflande gameshow där det till skillnad mot många liknande program handlar om både kunskap och taktik samtidigt som klockan tickar, säger David Lillemägi, exekutiv producent TV4.

Varje vinst är noga utvald av nära och kära, och ger de lyckliga vinnarna möjlighet att uppfylla en dröm just de bär på. I studion finns också deras nära och kära på plats för att dela spänningen och glädjen. I varje program visas även inslag när en gyllene container fylld med vinster landar någonstans i Sverige. Då vinner PostkodLotteriet lottköpare på ett postnummer presentkort till ett sammanlagt värde av en miljon kronor.

Drömpyramiden är ett helt nytt tv-format som produceras av ELK Entertainment och sänds i sex avsnitt med start lördag den 7 januari 19.30 i TV4. 

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: