du läser...
pr - TV 4

Nytt helhetskoncept när Sveriges mästerkock är tillbaka

Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström, Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström, Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Det har blivit dags för Sveriges tuffaste och mest namnkunniga jury – Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström – att ännu en gång ta plats i rutan och bedöma matlagningsglada amatörer med kockdrömmar. Helt nytt för i år är webbexklusiva programmet Efter stängning där de utslagna mästerkockarna får en andra chans att visa vad de går för. Och när säsongen är slut har en ny stjärna på den svenska kockhimlen tänts.

– Det är spännande, intressant och fantastiskt roligt att möta alla matlagningsintresserade människor i programmet och få följa med på deras omtumlande resa mot sina drömmar. Jag är säker på att ingen kommer att bli besviken på årets säsong, säger Mischa Billing, jurymedlem i Sveriges mästerkock.

Precis som tidigare säsonger handlar tävlingen lika mycket om förstklassig matlagning som att klara av att hålla tävlingsnerverna i schack om man vill ha chans att ta hem den prestigefyllda titeln, en kvarts miljon kronor och ett kokbokskontrakt med Bonnier Fakta.

Årets nyhet är att Markus Aujalay får ett eget webbexklusivt program i TV4 Play i anslutning till Sveriges mästerkock. I Efter stängning får de utslagna mästerkockarna en ny chans när Markus öppnar köket efter stängning. Det bjuds på svettiga matlagningsdueller där han själv är enväldig domare. Vinnaren står kvar och varje vecka kommer en ny duellant till tävlingen där fokus ligger på världens bästa smaker och snabb tillagning.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda tv-tittarna ett helhetskoncept. Sveriges mästerkock i rutan, ett beprövat och omtyckt program, och en spännande nyhet i form av Efter stängning i TV4 Play, säger Pelle Porseryd, produktionschef TV4.

Sveriges mästerkock har nypremiär den 11 januari klockan 20.00 i TV4. Efter stängning börjar sändas den 1 februari direkt efter Sveriges mästerkock i TV4 Play.

Juryn i Sveriges mästerkock består av Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: