du läser...
Ny - SVT

Folkkära kändisar kämpar i ny natur-reality

Martina Haag, Bathina Philipson, Anders Bagge, Daniel Norberg, Armand Krajnc, Vanessa Falk och Henrik Kruusval sätts på prov i en helt ny reality-serie som får premiär i SVT i februari 2017. Programledare är Martin Emtenäs och domare är Gigi Sahlstrand, Sveriges enda professionella kvinnliga fågelskådare.

Martina Haag, Bathina Philipson, Anders Bagge, Daniel Norberg, Armand Krajnc, Vanessa Falk och Henrik Kruusval sätts på prov i en helt ny reality-serie som får premiär i SVT i februari 2017. Programledare är Martin Emtenäs och domare är Gigi Sahlstrand, Sveriges enda professionella kvinnliga fågelskådare.

Martina Haag, Bathina Philipson, Anders Bagge, Daniel Norberg, Armand Krajnc, Vanessa Falk och Henrik Kruusval sätts på prov i en helt ny reality-serie som får premiär i SVT i februari 2017. I Det stora fågeläventyret bildar de par med varsin superornitolog och under åtta intensiva veckor kämpar paren mot varandra i en stenhård kamp för att vinna.

I storslagna och vackra miljöer runt hela Sverige sätts de tävlande på prov i fågelkunskap, uthållighet och samarbete. Ett efter ett slås paren ut och när tre återstår går färden till Peru. Där, i landet med fler än 1800 fågelarter, fortsätter tävlingen tills ett par står som segrare i Det stora fågeläventyret.

Programledare är Martin Emtenäs och domare är Gigi Sahlstrand, Sveriges enda professionella kvinnliga fågelskådare. Det stora fågeläventyret bygger på det holländska formatet In search of the Condor och produceras av Warner för SVT. Serien sänds under vintern/våren 2017.

Paren som tävlar är:
Anders Bagge och fågelskådaren Maria Olsson
Musikern och programledaren Anders Bagge tävlar med Maria Olsson, 31 år från Kalix. Maria är veterinären som spanar efter fåglar året runt från sitt hundspann.

Martina Haag och fågelskådaren Måns Karlsson
Martina Haag, författare och skådespelare, tävlar tillsammans med Måns Karlsson, 28 år från Falsterbo. Måns är doktorand i matematik och aktiv inom Falsterbo Fågelstation.

Armand Krajnc och fågelskådaren Frida Johnsson Proffsboxaren Armand Krajnc tävlar tillsammans med Frida Johnsson, 26 år från Västerås. Frida studerar juridik i Lund och jobbar på Ottenby Fågelstation.

Henrik Kruusval och fågelskådaren Elsy-Britt Schildt
Programledaren Henrik Kruusval (Landet runt SVT) tävlar tillsammans med Elsy Britt Schildt, 61 år från Karlskoga. Elsy Britt bor numer på Öland, för det rika fågellivet, och jobbar som cancerläkare i Kalmar.

Bathina Philipson och fågelskådaren Pav Johnsson
Tv-personligheten Bathina Philipson tävlar tillsammans med Pav Johnsson, 44 år. Pav jobbar som folkhögskolelärare på Öland. Han har lett fågelskådarresor till Sydafrika, gett ut en fågelbok, och är även intresserad av insekter och växter.

Vanessa Falk och fågelskådaren Niklas Aronsson
Vanessa Falk, sångare och låtskrivare, tävlar tillsammans Niklas Aronsson, 48 år, Torslanda. Niklas är redaktör och författare, med bland annat fyra fågelböcker på sitt cv, han tävlar i fågelskådning och föreläser en hel del.

Daniel Norberg och fågelskådaren Donat Hullmann
Sångaren och youtubern Daniel Norberg tävlar tillsammans med Donat Hullman, 45 år, en tränings- och trädgårdsintresserad ex-militär som bor på sydöstra Öland. Hans mål är att bli självförsörjande på grönsaker året om.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: