du läser...
Pr - Kanal 11

Höjdpunkter på Kanal 11 vecka 5-9

kanal11Torsdag 2 mars 22.00 är det dags för crossover i The Flash. Då dyker Arrow, The Legends of tomorrow och Supergirl upp hos Barry för att hjälpa till att bekämpa utomjordingar som anfaller Central city. När Arrow är tillbaka lite senare i vår inleder vi med motsvarande avsnitt, som också är seriens hundrade avsnitt.

Missa inte att både tjugoförsta säsongen av The Bachelor (med Nick Viall) och Mariah’s World (Mariah Carey’s realityserie) kommer till Kanal 11 lite senare i vår.

Monica the medium

Torsdag 2 februari 20.00

Monica skaffar en privatlärare och hennes mamma kommer på besök med några bekymmer som hon vill prata om.
Programledare: Monica Ten-Kate. Amerikansk realityserie från 2015.

Castle

Torsdag 2 februari 21.00

För att hitta en mördare som lurar till sig sina offers förmögenheter måste Castle och Beckett ge sig in New York-societeten. Dessutom planerar Castle en överraskning till parets första bröllopsdag. Skådespelare: Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C Quinn, Susan Sullivan.
Amerikansk kriminalkomediserie från 2015-2016.

The Flash

Torsdag 2 februari 22.00

Mirror master letar upp sin tidigare partner Top för att ge sig efter Snart. Jesse bryter mot en direkt order från Barry, vilket får katastrofala följder. Skådespelare: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh.
Amerikansk actionäventyrserie från 2016.

Samir Badran – vägen till toppen

Fredag 3 februari 20.00

Samir är i en musikstudio i Sundsvall. Här slipar han och låtskrivaren Kevin på sin nya låt. Dessutom får Samir ett infall och försöker lära sig att spela gitarr för att utvecklas som artist. Men att lära sig ett instrument kräver både tid och ro.

Film: Skamgrepp

Fredag 3 februari 21.00

Tom Sanders är en framgångsrik familjefar och dataexpert som inom kort väntas bli VD för företaget DigiCom. Hans karriärplaner grusas dock när Meredith, en kvinna Tom haft en affär med tio år tidigare, anställs på samma företag.
Skådespelare: Michael Douglas, Demi Moore, Donald Sutherland. Regi: Barry Levinson.
Amerikansk thrillerfilm från 1994. Originaltitel: Disclosure.

Säsongsuppehåll: Supernatural

Lördag 4 februari 22.00

Efter att ha arresterats för mordförsöket på presidenten måste Dean och Sam ta sig ut ur myndigheternas hemliga fängelse. Mary letar desperat efter sönerna med hjälp av Castiel.
Skådespelare: Jensen Ackles, Jared Padalecki, Misha Collins.
Amerikansk thrillerserie från 2016.

Supernatural är tillbaka längre fram.

Skräckfilm: Orphan

Lördag 4 februari 23.00

Esther är en nioårig föräldralös flicka från Ryssland som verkar vara förföljd av olycka. Hennes förra fosterfamilj dog i en brand som hon med nöd och näppe undkom. Men när familjen Coleman adopterar henne ser livet betydligt ljusare ut. Tills en klasskamrat faller från en klippa. Tills en nunna från barnhemmet hittas ihjälslagen. Och till dess att Esthers nya mamma börjar tvivla på om den tragiska branden verkligen var en olyckshändelse.
Skådespelare: Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman, Jimmy Bennett. Regi: Jaume Collet-Serra. Amerikansk thrillerfilm från 2009.

Nästa vecka startar skräckfilmen 22.00!

Recovery Road

Söndag 5 februari 19.00

Charlotte och Cynthia är inte ense om vad som är bäst för Maddie. Trish börjar på sitt nya jobb, men det verkar genast bli för mycket för henne.
Skådespelare: Jessica Sula, Sebastian De Souza, Alexis Carra, Kyla Pratt, Daniel Franzese.
Amerikansk dramaserie från 2016.
Syntolkas.

The Bachelor Australia (dubbelavsnitt)

Söndag 5 februari 20.00

Del 8: Dejten på tu man hand är på en lyxyacht. Kvinnorna som varit med från början blir chockade när de nya kandidaterna anländer och på rosceremonin går stämningen från frostig till fientlig.

Del 9: Efter en harmonisk dejt på tu man hand förvandlas gruppdejten till en katastrof efter att en av friarinnorna stulit en kyss av Blake.
Medverkande: Blake Garvey.
Australiensisk realityserie från 2014.

För känd för kärlek

Söndag 5 februari 22.35

Kristian utforskar sina karriärmöjligheter och går till en sångpedagog. Smail är i Spanien och lever livets goda dagar. Calle åker till Stockholm för att festa med sin kompis Jocke. Robin åker också till Stockholm för att vara med i ett TV-program. .

Vecka 6

Jane the virgin

Måndag 6 februari 20.00

Janes kusin dyker oväntat upp och det får Jane att ifrågasätta sitt eget långt ifrån spontana liv. Xo hittar en perfekt plats för en dansstudio, men det råkar vara nära hennes ex-pojkvän. Petra blir stämd och bestämmer sig för att be Rafael om hjälp.

Säsongsstart: Scandal

Måndag 6 februari 21.00

Äntligen är Shonda Rhimes politiska såpa Scandal tillbaka med den sjätte säsongen – som låtit vänta på sig på grund av seriens stjärna Kerry Washingtons högst verkliga graviditet. När vi lämnade Liv i slutet av säsong 5 försökte hon rädda Jake från faderns klor, medan alla presidentkandidaterna gjorde sig redo att tillkännage sina tilltänkta vicepresidenter. När vicepresidenterna presenteras är både Cyrus och Liv nöjda – men vem vann egentligen på utgången? I första avsnittet tillkännages valresultatet.  Sändes i USA 26 januari.

Säsongsstart: How to get away with murder

Måndag 6 februari 22.00

Wallace Mahoney-mordet är ännu olöst och Franks vistelseort okänd när ”Keating 5” börjar sitt andra år på utbildningen. Samtidigt står Annalises rykte på Middleton University på spel. Annalise brottas också med ett beslut som kan förändra allt. .

Säsongsavslutning: Real housewives of New York City

Tisdag 7 februari 20.00

I det tredje återföreningsavsnittet sitter kvinnorna ned med Andy Cohen och pratar om säsongen som gått. Sonja vill berätta mer om hur hon behandlats under säsongen och resan till Miami avhandlas.Amerikansk realityserie från 2016. .

Botched by nature

Tisdag 7 februari 22.00

Läkarna åker till Iowa att behandla en ung pappa vars infekterade bröstimplantat har blivit livshotande.
Medverkande: Paul Nassif, Terry J Dubrow.
Amerikansk realityserie från 2016.

Rob & Chyna

Onsdag 8 februari 20.00

Rob måste försöka hantera att vara i blickfånget när han och Chyna besöker Khloes födelsedagsfest och reser till DC. Chyna tar med Rob till strippklubben där hennes karriär startade.
Medverkande: Blac Chyna, Rob Kardashian.
Amerikansk realityserie från 2016.

Film: You again

Onsdag 8 februari 21.00

Oavsett hur gammal du är kommer du aldrig glömma högstadiet. Det framgångsrika PR-proffset Marni reser hem för att vara med på sin storebrors bröllop, bara för att upptäcka att han ska gifta sig med tjejen som gjorde Marnis tid på högstadiet olidlig. När så den blivande brudens jet-set-moster ställs öga mot öga med Marnis inte lika tjusiga mamma är cirkusen i full gång. De två visar sig också ha en hel del ouppklarade afförer att reda ut.
Skådespelare: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Odette Annable, Sigourney Weaver, Betty White, Kristin Chenoweth. Regi: Andy Fickman.
Amerikansk romantisk komedifilm från 2010.

Monica the medium

Torsdag 9 februari 20.00

Monicas systrar kommer på besök, men hon blir distraherad av en ande och det gillar inte systrarna.
Programledare: Monica Ten-Kate.
Amerikansk realityserie från 2015.

Castle

Torsdag 9 februari 21.00

Castle och Beckett utreder en artist som arbetar på ett kryssningsfartyg, men inser snart att de är fast till sjöss med en mördare lös ombord. Skådespelare: Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C Quinn, Susan Sullivan.
Amerikansk kriminalkomediserie från 2015-2016.

The Flash

Torsdag 9 februari 22.00

Caitlyn besöker sin mamma för att förklara vad som händer. Barry försöker övertala Julian att få hjälpa till med utredningen av meta-människan som attackerar Central City. Skådespelare: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh.
Amerikansk actionäventyrserie från 2016.
Samir Badran – vägen till toppen

Fredag 10 februari 20.00

Samirs föräldrar kommer på besök i Stockholm och pappa Ahmad sätter igång ett eget inredningsprojekt hos Samir. Men samarbetet far och son emellan är inte helt okomplicerat. Samir skriver ett hälsokontrakt med sin personliga Kim. Och Kim menar allvar.

Film: Nätterna vid havet

Fredag 10 februari 21.00

Paul och Adrienne behöver båda komma bort från vardagen, få lite ro och ta itu med sina liv. De träffas i den avlägsna lilla kuststaden Rodanthe, där ett oväder är på väg att svepa in. Under den oförglömliga helg de tillbringar ensamma i stadens stormpiskade värdshus kommer de varandra allt närmare. Det blir början på en romans som kommer att förändra deras liv.
Skådespelare: Richard Gere, Diane Lane, Christopher Meloni, Viola Davis. Regi: George C Wolfe. Amerikansk romantiskt dramafilm från 2008. Originaltitel: Nights in Rodanthe.

Skräckfilm: Fredagen den trettonde

Lördag 11 februari 22.00

En ung pojke drunknar i en sjö. Elva år senare mördas människor systematiskt en efter en i närheten av sjön. Kan det vara Jason som återuppstått ur sin vattengrav?
Skådespelare: Betsy Palmer, Adrienne King, Jeannine Taylor, Robbi Morgan, Kevin Bacon. Regi: Sean S Cunningham.
Amerikansk skräckfilm från 1980. Originaltitel: Friday the 13th.

Recovery Road

Söndag 12 februari 19.00

Maddie vet inte hur hon ska hjälpa Trish. Wes kämpar med en hemlighet och en besvärlig sanning kommer i ljuset.
Skådespelare: Jessica Sula, Sebastian De Souza, Alexis Carra, Kyla Pratt, Daniel Franzese.
Amerikansk dramaserie från 2016.
Syntolkas.

The Bachelor Australia (dubbelavsnitt)

Söndag 12 februari 20.00

Del 10: Blake anstränger sig till det yttersta på dejten på tu man hand. En baköverraskning slutar i tårar när ugnen mystiskt stängts av.

Del 11: Blake struntar i gruppdejten för att lära känna tre utvalda friarinnor närmare.
Medverkande: Blake Garvey.
Australiensisk realityserie från 2014.

För känd för kärlek

Söndag 12 februari 22.15

Ögonfransproffset och före detta Paradise Hotel-deltagaren Thobias gör entré i För känd för kärlek. Thobias har många beundrare och en av dem ger honom ett par dyra skor i hopp om att smälta hans hjärta. Thobias bestämmer sig också för att göra ett ansiktslyft som inte går helt smärtfritt. Smail går på en vindejt i Malmö, Calle och Kristian går på dubbeldejt i ett skräckhus och Robin tar hjälp för att starta upp en Youtubekanal tillsammans med en kompis.

Vecka 7

 

Jane the virgin

Måndag 13 februari 20.00

Alba ger Jane skuldkänslor för att hon inte går i kyrkan och Jane bestämmer sig då för att ta med Mateo mot Rafaels vilja. Rafael släpper fram ett länge förlorat minne av sig och sin mor, som kan vara en ledtråd i Mutter-fallet. S03E07.

Scandal

Måndag 13 februari 21.00

Efter en jämn kamp och en chockerande avslutning på valet avslöjas vad som hände under valkampanjen och hur långt Olivia var villig att gå för att vinna. Samtidigt står Fitz och Abby inför en aldrig tidigare skådad nationell kris.

How to get away with murder

Måndag 13 februari 22.00

Annalises jobb är i fara och hon slår tillbaka mot Middletonuniversitetets styrelse. Hemligheter kommer fram när Keating 5 tävlar om att få hand om fallet med en misshandlad kvinna som anklagas för att ha mördat sin make.

Premiär: Bodyfixers

Tisdag 14 februari 21.00

Beatrice får hjälp efter att en hemmabehandling smälte hennes hår. Henrys infekterade läppar behöver ett brådskande kosmetiskt ingrepp efter att hans fillers gick på tok.

Botched by nature

Tisdag 14 februari 22.00

Läkarna åker söderut till Louisiana för att träffa en man som har nasala besvär. De reser sen tillbaka till Kalifornien där de träffar en kvinna som är född med eett mycket ovanligt rumpproblem.
Medverkande: Paul Nassif, Terry J Dubrow.
Amerikansk realityserie från 2016.

Rob & Chyna

Onsdag 15 februari 20.00

Rob försöker hitta tillbaka till sina gamla vänner med hjälp av Scott. Chyna och Rob försöker stärka förhållandet genom att dejta.
Medverkande: Blac Chyna, Rob Kardashian.
Amerikansk realityserie från 2016.

Film: Soul surfer

Onsdag 15 februari 21.00

Tonårssurfaren Bethany Hamilton blev av med en arm i en hajattack och mot alla odds lyckades hon bli surfmästare igen, tack vare kärleken från sin familj och ren och skär beslutsamhet och tro.
Skådespelare: AnnaSophia Robb, Dennis Quaid, Helen Hunt, Lorraine Nicholson. Regi: Sean McNamara. Amerikansk dramafilm från 2011.

Monica the medium

Torsdag 16 februari 20.00

Monicas pappa kommer på besök medan han är ledig från sitt jobb i Afghanistan.
Programledare: Monica Ten-Kate.
Amerikansk realityserie från 2015.

Castle

Torsdag 16 februari 21.00

En kropp hittas på en teater och Castles och Becketts utredning leder dem i in en oväntat farlig värld av a capella-konkurrens. Skådespelare: Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C Quinn, Susan Sullivan. Amerikansk kriminalkomediserie från 2015-2016.

The Flash

Torsdag 16 februari 22.00

Medan Barry försöker ta itu med en ny metamänniska, Shade, försöker Alchemy övertala Wally att ansluta sig till honom och få de krafter som han hade i Flashpoint. Skådespelare: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh.
Amerikansk actionäventyrserie från 2016.

Samir Badran – vägen till toppen

Fredag 17 februari 20.00

Samir och hans vänner snackar relationer och svårigheten med att hitta tid till kärlek trots att längtan finns. Samir prövar därför på att vara hundvakt för att få sällskap och ömhet.

Film: Striptease

Fredag 17 februari 21.00

Erin måste arbeta som stripteasedansös för att få ihop tillräckligt med pengar för att återfå vårdnaden om sin dotter Angela. Erins före detta man är en psykotisk småtjuv som säljer rullstolar stulna från ålderdomshem. En kväll kommer kongressledamoten Dilbeck till baren Eager Beaver och blir fotograferad när han slår ner en annan gäst.
Skådespelare: Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante, Ving Rhames. Regi: Andrew Bergman.
Amerikansk kriminalkomedifilm från 1996.

Skräckfilm: The Shining

Lördag 18 februari 22.00

Efter Stephen Kings roman. Författaren Jack Torrance söker jobb på ett isolerat hotell i Coloradobergen. Han ska sköta hotellet på vintern under den period det är stängt. Under anställningsintervjun får han veta att den förre vaktmästaren blev galen av ensamheten och isoleringen och dödade sin fru och sina två barn. Jack avskräcks inte, utan flyttar till hotellet med sin fru och sin son Danny, som har en förmåga att se syner och händelser från det förflutna. Snart börjar hotellet påverka Jack på ett fruktansvärt sätt.
Skådespelare: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Philip Stone. Regi: Stanley Kubrick.
Amerikansk skräckfilm från 1980.

Recovery Road

Söndag 19 februari 19.00

Maddies dubbelliv avslöjas och hon kämpar med sina känslor för Wes.
Skådespelare: Jessica Sula, Sebastian De Souza, Alexis Carra, Kyla Pratt, Daniel Franzese.
Amerikansk dramaserie från 2016.
Syntolkas.

The Bachelor Australia (dubbelavsnitt)

Söndag 19 februari 20.00

Del 12: På en dejt ut på landsbygden får en kvinna som känt gnistor med Blake testa lågan igen. Gruppdejten blir en fest på en båt.

Del 13: En dejt på tu man hand ger en av kvinnorna tid att berätta för Blake om sina känslor. Ett spökhus är spelplats för gruppdejten och en av kvinnorna lägger beslag på huvudpersonen.
Medverkande: Blake Garvey.
Australiensisk realityserie från 2014.

För känd för kärlek

Söndag 19 februari 22.15

Thobias åker hem till Säter i Dalarna och träffar sin första pojkvän som fortfarande betyder mycket för honom. Smail åker gokart med en tjej han tycker mycket om. Calle besöker sin pappa och öppnar upp sig om sin inte helt bekymmersfria uppväxt. Kristian går på improvisationsteater med en tjej han har en crush på.

Vecka 8

Jane the virgin

Måndag 20 februari 20.00

Jane har svårt att låta bli att lägga sig i andras relationer, särskilt Xos och Rafaels. Petra försöker ta reda på om Rafael motarbetar henne. Michael fattar ett viktigt liv beslut med hjälp av Jane.

Scandal

Måndag 20 februari 21.00

Mitt i en nationell kris beseglas Cyrus öde. Under tiden tänker Olivia och gladiatorerna inte dra sig för något för att få fram sanningen.

How to get away with murder

Måndag 20 februari 22.00

Annalise lägger fram ett mycket speciellt mordfall för sin klass och det frestar på moralen även hos Keating 5. Laurel gör en chockerande upptäckt genom en osannolik källa.

Bodyfixers

Tisdag 21 februari 21.00

Aspirerande popstjärnan Ottavio vill att all hans kroppsbehåring avlägsnas så att han kan ha minimala kläder på scenen. Tatuerade, piercade och dreadlocksbärande Torz behöver ett diskret nytt utseende till sin väns bröllop.

Botched by nature

Tisdag 21 februari 22.00

Läkarna Dubrow och Nassif åker till Virginia för att träffa en ung kvinna med kraftigt deformerade bröst. När läkarna ska hjälpa en musiker som är född utan ett öra anlitar de en före detta förklädnadsspecialist från CIA.
Medverkande: Paul Nassif, Terry J Dubrow.
Amerikansk realityserie från 2016.

Rob & Chyna

Onsdag 22 februari 20.00

Rob känner äntligen att han har koll på sitt liv, men Chyna är inte särskilt stöttande. Det slutar i drastiska åtgärder.
Medverkande: Blac Chyna, Rob Kardashian.
Amerikansk realityserie från 2016.

Film: Freaky Friday

Onsdag 22 februari 21.00

Tess Coleman kommer inte alltid överens med sin dotter Anna. De har inte samma inställning till kläder, hår, musik och män. Tess som just ska gifta om sig förstår inte varför hennes dotter inte kan acceptera den blivande maken. Allting förändras när två kinesiska ”fortune cookies” åstadkommer en mystisk förödelse. Det blir en galen fredag när Tess och Anna upptäcker att de bytt kropp med varandra. De är tvungna att leva varandras liv och se allt med nya ögon. Skådespelare: Lindsay Lohan, Jamie Lee Curtis, Chad Michael Murray, Mark Harmon. Regi: Mark Waters. Amerikansk komedifilm från 2003.

Monica the medium

Torsdag 23 februari 20.00

Monica och hennes rumskamrater bestämmer sig för att göra en helgresa men andarna vill inte ge Monica ledigt.
Programledare: Monica Ten-Kate.
Amerikansk realityserie från 2015.

Castle

Torsdag 23 februari 21.00

Till slut är det dags för Castles dag i domstolen när han ska vara nyckelvittne till ett mord som inträffade fem månader tidigare. Men när ny information plötsligt kommer fram måste han och Beckett tävla mot klockan för att förhindra ett justitiemord. Skådespelare: Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C Quinn, Susan Sullivan. Amerikansk kriminalkomediserie från 2015-2016.

The Flash

Torsdag 23 februari 22.00

Flash upptäcker att han är maktlös mot Savitars överlägsna snabbhet, men andra frågor får företräde när Caitlin förvandlas till Killer Frost och försöker hitta Alchemy. Skådespelare: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh.
Amerikansk actionäventyrserie från 2016.

Samir Badran – vägen till toppen

Fredag 24 februari 20.00

Samirs föräldrar kommer på besök i Stockholm och pappa Ahmad sätter genast igång ett eget inredningsprojekt hos Samir. Men samarbetet far och son emellan är inte helt okomplicerat. Samir skriver ett hälsokontrakt med sin personliga Kim. Och Kim menar allvar – bryter Samir kontraktet kan det få tuffa konsekvenser.

Skräckfilm: Poltergeist

Lördag 25 februari 22.00

Yngsta dottern Carol Anne i den alldeles vanliga familjen Freeling är fascinerad av det vita bruset i TV. Hon hör viskande röster från ”TV-folket”. Föräldrarna tar henne inte på allvar först. Men snart börjar hela huset uppföra sig konstigt och Carol Anne försvinner.
Skådespelare: Craig T Nelson, JoBeth Williams, Heather O’Rourke. Regi: Tobe Hooper. Amerikansk skräckfilm från 1982.

Recovery Road

Söndag 26 februari 19.00

Maddie, Charlotte och Rebecca går på examensfest för Rebeccas syster och Rebeccas nykterhet hamnar i centrum.
Skådespelare: Jessica Sula, Sebastian De Souza, Alexis Carra, Kyla Pratt, Daniel Franzese.
Amerikansk dramaserie från 2016.
Syntolkas.

The Bachelor Australia (dubbelavsnitt)

Söndag 26 februari 20.00

Del 14: Dejten på tu man hand sker på en vingård. På gruppdejten spelas en reklamfilm in och kvällens cocktailparty byts ut mot en maskeradbal, vilket får katastrofala följder för en av kvinnorna.

Del 15: En av kvinnorna går på sin tredje dejt med Blake, och lyckas få honom till tårar. Efter en gruppdejt med magdans och ännu ett cocktailparty blir beslutet lätt för Blake.
Medverkande: Blake Garvey.
Australiensisk realityserie från 2014.

För känd för kärlek

Söndag 26 februari 22.10

Vi träffar före detta Ex on the beach-stjärnan Johannes som just brutit en förlovning men bestämmer sig för att gå på en ost- och vindejt i Göteborg. Calle bokar tid för att göra ett skönhetsingrepp innan han går på dejt. Thobias är kvar i Dalarna, och Kristians kompisar har synpunkter på hans prioriteringar i livet.

Vecka 9

Jane the virgin

Måndag 27 februari 20.00

Både Jane och Michael känner trycket, Jane med att lämna in den perfekta romanen och Michael med att klara det kommande testet. Jane och Rafael blir oroliga för Mateos utveckling när de får veta att andra barn i hans ålder har kommit längre.

Scandal

Måndag 27 februari 21.00

Mer information kommer snart.

How to get away with murder

Måndag 27 februari 22.00

En ung klients öde äventyras när Philadelphia Bar Associations disciplinnämnd upptäcker skadlig information om Annalise . Samtidigt begår Frank en chockerande handling som någon nära honom måste försöka hantera.

Bodyfixers

Tisdag 28 februari 21.00

Skins-stjärnan Megan Prescott vill ha en mahognybränna inför en bodybuildingtävling, och Sam vill att hennes obefintliga läppar får den perfekta putningen, och Toms skägg har gett honom otur i kärlek.

Botched by nature

Tisdag 28 februari 22.00

Läkarna åker till Las Vegas för att möta en ung mor som är född med trattbröst, intryckt bröstben, och vars underliggande bröstproblem blir svårare att hantera. I Chicago möter de en kvinna som föddes för tidigt och vars nasala komplikationer följde med henne in i vuxenlivet.
Medverkande: Paul Nassif, Terry J Dubrow.
Amerikansk realityserie från 2016.

Säsongsavslutning: Rob & Chyna

Onsdag 1 mars 20.00

Eftersom familjen tjatar går Rob motvilligt med på att börja med terapi. Chyna beställer faderskapstest för sitt ofödda barn.
Medverkande: Blac Chyna, Rob Kardashian.
Amerikansk realityserie från 2016.

Film: 10 orsaker att hata dig

Onsdag 1 mars 21.00

Redan första dagen i nya skolan faller Cameron pladask för vackra Bianca, men Bianca inte får gå ut med killar för sin pappa. Han ställer som ultimatum att först när den griniga, totalt hopplösa storasystern Kat också går ut med killar, är det dags för Bianca. Cameron försöker lösa problemet genom att hitta en kille som kan tänka sig att gå ut med Kat.
Skådespelare: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph-Gordon Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz. Regi: Gil Junger.
Amerikansk romantisk komedifilm från 1999.
Originaltitel: 10 Things I Hate About You.

Monica the medium

Torsdag 2 mars 20.00

Monica hittar ett flygblad om en saknad person och hon känner sig tvungen att träffa familjen för att se om hon kan hjälpa. Men eftersom hon inte gjort något liknande förut så ber hon sin mentor om hjälp.
Programledare: Monica Ten-Kate.
Amerikansk realityserie från 2015.

Castle

Torsdag 2 mars 21.00

Sonen till en rysk diplomat blir mördad och under utredningen underhåller Castle en gladlynt rysk säkerhetsvakt, som snart visar sig vara mer delaktig i fallet än väntat. Skådespelare: Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C Quinn, Susan Sullivan. Amerikansk kriminalkomediserie från 2015-2016.

The Flash

Torsdag 2 mars 22.00

Crossoveravsnitt med Arrow, Legends of tomorrow och Supergirl. Barry kallar på Arrow och hans team när utomjordingar anfaller Central city. När de inser magnituden av attacken kommer även Legends of tomorrow och Supergirl för att bekämpa anfallarna. Gäster: Stephen Amell, Melissa Benoist.Skådespelare: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh.
Amerikansk actionäventyrserie från 2016.

Samir Badran – vägen till toppen

Fredag 3 mars 20.00

Samir är i studion i Sundsvall för slutfix av den nya låten. Samirs musikproducent tycker dock inte låten är tillräckligt klar ännu för att läggas ut. I ett möte med en spådam får Samir reda på hur många framgångsrika år han har framför sig. Dagen efter är det dags för reklamfilmsinspelning tillsammans med en Hollywoodfru.

Skräckfilm: Jurtjyrkogården

Lördag 4 mars 22.00

När Louis Creed och hans familj bosätter sig vid en liten oansenlig djurkyrkogård förvandlas deras liv till en fasansfull mardröm. Kyrkogården visar sig vara en helig kultplats där ondskans makter bor. Efter en roman av Stephen King.
Skådespelare: Dale Midkiff, Fred Gwynne, Denise Crosby. Regi: Mary Lambert.
Amerikansk skräckfilm från 1989. Originaltitel: Pet Sematary.

Recovery Road

Söndag 5 mars 19.00

Wes underliga beteende gör Maddie förvirrad. Trish blir arg över Maddies försök att hjälpa henne och Vern är misstänksam mot Cynthia.
Skådespelare: Jessica Sula, Sebastian De Souza, Alexis Carra, Kyla Pratt, Daniel Franzese.
Amerikansk dramaserie från 2016.
Syntolkas.

The Bachelor Australia (dubbelavsnitt)

Söndag 5 mars 20.00

Del 16: Blake tar med alla fem kvinnorna på en äventyrlig utflykt till Blue Mountain. Det blir ett annorlunda cocktailparty och vi närmar oss den sista rosen.

Del 17: De fyra kvarvarande kvinnorna förbereder sig för hemstadsdejterna och alla som lämnat serien återvänder för att återuppleva minnen.
Medverkande: Blake Garvey.
Australiensisk realityserie från 2014.

För känd för kärlek

Söndag 5 mars 22.10

Top Model-Kostas kommer till Stockholm för att spela på en klubb och hinner med en dejt på en parkbänk. Kristian är nervös inför en speeddejt. Thobias går på middag med ett ex. Calle bjuder hem en tjej på pannkakor. Smail tar med en tjej till gymmet.  

 

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: