du läser...
Ny - MTG

VIASAT ACCELERERAR SIN SATSNING PÅ TV OCH BREDBAND I ÖPPNA NÄT

anders-jensen

anders-jensen

Viasat tar nu en tydligare position på fibermarknaden. På måndag den 6 februari drar Viasat igång sin hittills största kampanj för TV, bredband och telefoni – så kallad triple play. Med en satsning på fler och högre bredbandshastigheter, ökad tillgänglighet och lägre pris etableras Viasat som helhetsleverantör i öppna nät. 

Viasat har levererat bredband över fiber sedan 2012 och finns idag med samtliga tjänster i 30 öppna nät runtom i landet, vilket är fyra gånger fler än vid starten. I slutet av 2016 fick ytterligare 250 000 hushåll möjlighet att välja bredband från Viasat vilket gör att Viasat idag kan leverera tv, bredband och telefoni över fiber till över en miljon anslutna hushåll i Sverige. Det motsvarar en majoritet av svenska hushåll i öppna nät. Även nya hastigheter upp till 1 Gbit/s har lanserats.

– Självklart vill vi premiera de kunder som väljer bredband tillsammans med sitt TV-paket från Viasat och därmed samlar sina tjänster hos oss. Därför kommer vi att erbjuda dem ett lägre pris på bredbandstjänsten än ordinarie pris hos någon annan TV-leverantör i samma nät, säger Anders Jensen, MTG EVP och VD för MTG Sverige.

Det råder fiberfeber i Sverige och i takt med att fler hushåll får fiber blir även Viasat ett alternativ för fler. Principen i öppna nät  är att samtliga aktörer agerar på samma villkor. Som kund kan du därför vara säker på att oavsett vilken TV-leverantör du väljer, får du precis lika bra bredband – men billigare hos Viasat. År 2020 räknar Viasat med att finnas som ett val för 1,9 miljoner fiberhushåll.

– Vårt fokus ligger på premiuminnehåll inom film, serier och sport och nu förstärker vi det genom att ha förbättrat vår bredbandstjänst. Vi kan erbjuda hushåll i öppna fibernät TV i världsklass i kombination med ett prisvärt bredband. Genom att göra vårt bredbandserbjudande tydligare ser vi stor potential i att konsumenter väljer Viasat som sin helhetsleverantör, säger Anders Jensen.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: