du läser...
Pr - Sjuan

De skapar fantasifulla kreationer i Sjuans nya program Superskaparna

Foto: Sjuan

Foto: Sjuan

Den 21 februari blir det massor av hemmafix, pyssel och remakes i rutan. I Sjuans nya program Superskaparna skapar sju kreativa deltagare allt från takkronor till hundkojor med hjälp av olika material och en stor dos fantasi. Programledare är Marie Serneholt och i expertjuryn sitter Jonas Sandström och Maria Westerberg. Tillsammans följer de sju passionerade hemmafixare som tar sig an utmanande tävlingar inom gör-det-själv-trenden.

 I Superskaparna utmanas sju deltagare, med ett brinnande intresse för hemmafix, ”remakes” och pyssel, i olika tävlingar som sätter deras kunskaper och kreativitet på prov. I studion finns allt en riktigt kreativ person kan drömma om och det blir en kamp mot klockan när de skapar allt från drömfångare till designsmycken. I expertjuryn sitter Jonas Sandström, mångsidig kreatör som bland annat inrett designhotell i Kapstaden och Maria Westerberg, prisbelönt formgivare och programledare för barnprogrammet Junk. Vinnaren får äran att titulera sig ”Årets Superskapare 2017”. Programmet har premiär den 21 februari kockan 21.00 i Sjuan.
Deltagarna är:
Anna María Larsson, 29, Hägersten. Art Director
Bor i en funkistvåa som hon älskar att inreda. Pysslade med mamma och mormor som liten. Stilen är modern och formsäker. Anna María drömmer om att jobba heltid med DIY och inspirera andra.

Ted Lillevold, 24 år, Borlänge. Mekaniker
Uppfinnare från Dalarna som bor på en gård. Kan skapa både snygga såväl som fiffiga saker. Buggar och åker motorcykel på fritiden.

Fanny Erkelius, 23 år, Uppsala. Slöjdlärare
Fanny är en all around-konstnär och jobbar med allt från tyg till trä, papper och grafisk design. Superskaparna ser hon en unik chans att utmana sig själv och att växa som människa.

Karin Andersson, 38 år, Göteborg. Proffspysslare och bloggare
Karin har 43000 följare på instagram och är en av Sveriges kändaste pysslare som medverkar i tv, tidningar och skriver böcker.

Linda Kalkan, 41 år, Åre. Designer och lärare i textilslöjd och sportdesign
Bygger tillsammans med sin man ett eget drömhus som hon även varit med och ritat. Utbildad inom flera olika material. Mönsterformgivare och illustratör.

Simon Olsson, 18 år, Klippan. Student
Programmets yngsta deltagare är en 18-åring bloggare som älskar inredning och att pyssla, göra om/måla/patinera möbler. Är full av nya idéer och drömmer stort om att göra karriär inom DIY och inredning.

Henrick Eriksson, 45 år, L.A och Orust. Inredare och stylist
Kvällsmänniska som dricker över 20 koppar kaffe om dagen. Kommer från en hantverkarfamilj, pysslar med allt från smått till bygger stort. Dolph Lundgrens inredare.

Mer om tävlingen:
I varje avsnitt testas deltagarnas fantasi och fingerfärdighet i två olika kreativa utmaningar. Det blir en spännande och visuell tävling där deltagarna blir bedömda på kreativitet, och teknisk skicklighet. Varje vecka får en deltagare lämna programmet och tillslut återstår en lycklig vinnare som kan titulera sig ”Årets Superskapare 2017”.

Gruppbild, från vänster: Anna Maria Larsson, Ted Lillevold, Fanny Erkelius, Karin Andersson, Linda Kalkan, Simon Olsson och Henrick Eriksson

Superskaparna sänds i sju avsnitt i Sjuan.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: