du läser...
Ny radio - Norden

Katrineholm FM

katrineholmPrecis till att Katrineholm firar sitt 100-års jubileum får dom en egen lokal radiostation. Katrineholm FM blir en del i hundraårsfirandet.

Katrineholm FM är en del av Katrineholm 100 år och har möjliggjorts via ekonomiskt stöd från

”Mitt Drömprojekt”.

Katrineholm FMIdéen med webbradion är att göra en radio av alla, för alla. En radio som samlar katrineholmarna och där de kan ta del av nyheter, reportage, tävlingar och evenemangstips, blandat med den skönaste musiken. Under 2017, när Katrineholm fyller 100 år, kommer radion vara en central roll för information. Det är på Katrineholm FM du får reda på vad som händer i stan. Vi kommer att ha aktuella reportage, gäster och intervjuer. I programutbudet hittar man bland annat Lilla Düsseldorf som är ett humorprogram, Vad vil du veta, som är ett frågeprogram, Önskelåtar som är ett program om 60-talsmusik, country och dansband och ett program med en livscoach. Under Katrineholmsveckan 2017 hoppas vi på att radion ska flytta ut till Stortorget och sända live mitt bland alla festligheterna, skriver man på sin hemsida.

Musiken ska tilltala de flesta. Ett tjogotal musikintresserade katrineholmare har satt ihop spellistor med olika genrer. Det betyder att du med stor sannorlikhet kan höra just din favoritmusik någon gång under dagen på Katrineholm FM. Du ser i tablån när just din musikstil ska spelas. Dagtid spelas det blandad musik för alla åldrar.

Katrineholm FM är en reklamfri radiokanal. Däremot finns det sponsorer som med ekonomiska medel går in och stöttar radion för att verksamheten ska kunna hållas igång. Sponsorpengarna kommer gå till tillstånd, STIM-avgifter, internetuppkoppling och andra fasta kostnader såsom lokalhyra. Överskott går t.ex. till marknadsföring och priser i lyssnartävlingar.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: