du läser...
Ny -Viasat

Var tredje svensk missnöjd med priset på bredband – nu lanserar Viasat en prisgaranti

viasat 1Viasat storsatsar på bredband via fiber. Med en ny prisgaranti har Sveriges hushåll möjligheten att ansluta sig till Viasats bredband via fiber till marknadens billigaste pris bland alla TV-leverantörer. Samtidigt visar en färsk undersökning att just priset är avgörande i valet av bredband.
– Det pågår fiberfeber över hela Sverige och vi vill visa att vi är den mest prisvärda aktören bland alla TV-leverantörer, säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef för Viasat på MTG Sverige.

Bredband är idag en del av allas vardag och en nödvändighet för de flesta av oss för att få livet att fungera. Med regeringens bredbandsstrategi att hela Sverige ska vara uppkopplat 2025 är marknaden öppen för fler aktörer och Viasat tar nu en position som det billigaste alternativet bland alla TV-leverantörer.

–  Ett bra och snabbt bredband är idag en hygienfaktor i svenska hushåll. Vi ser det som en självklarhet att alla ska ha bredband – men det ska inte behöva kosta för mycket. Det har vi också nu tagit fasta på och erbjuder marknadens bästa pris på bredband via fiber bland alla TV-operatörer, säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef för Viasat på MTG Sverige.

Att just priset är avgörande vid valet av bredbandsleverantör visar en färsk undersökning bland Sveriges befolkning genomför av YouGov på uppdrag av Viasat. Hela 70 procent av de tillfrågade anser att priset är en av de avgörande faktorerna när man ska välja bredbandsleverantör. Samma undersökning visar också att drygt 30 procent av de tillfrågade är missnöjda eller till och med mycket missnöjda med priset idag.

– Det vi brinner för på Viasat är bra innehåll. Vi har de bästa TV-kanalerna, den bästa sporten och de bästa filmerna och serierna – och det är vad våra kunder vill ha. Vi tycker inte att du som kund ska behöva betala mer än nödvändigt för bredbandet som vägen till innehållet. Genom att utmana konkurrenterna är vi en positiv kraft på bredbandsmarknaden och bidrar till bättre och mer prisvärda tjänster för svenska hushåll, säger Sahar Kupersmidt.

Viasats fiberkampanj ”Ingen skillnad – bara billigare bredband” inleds denna vecka och kommer att synas brett i medier linjärt och digitalt. Viasat finns i dag i 30 öppna nät, en fyrdubbling på knappt tre år, och når totalt drygt en miljon svenska hushåll. Ett bredband från Viasat går idag att få i upp till 1 Gbit/s.

– På den högsta hastigheten 1000/100 Mbit/s är det i dag en skillnad på närmare 4 000 kr per år i ett av våra största nät mot en av de största konkurrenterna. Här kan alltså ett hushåll tjäna närmare 4 000 kr genom att välja bredband från Viasat, säger Sahar Kupersmidt.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: