du läser...
Ny - NENT Group

M7 Group sänder esportsTV i ett flertal Europeiska länder

esportsTVMTG och M7 Group har tecknat ett avtal som gör ESLs kanal esportsTV tillgänglig, i HD-kvalitet, från 27 september på M7 Groups tv-plattformar i Nederländerna (Canal Digitaal), Belgien (TV Vlaanderen), Tjeckien och Slovakien (Skylink), med fler tillkommande plattformar. EsportsTV lanserades i maj 2016 som världens första kanal helt dedikerad till esport och finns idag tillgänglig på MTG-ägda Viasats satellitplattformar i Norden och Baltikum och genom tredjepartsdistributörer som bland andra Telenor, Com Hem, Telia och Waoo.

Kanalen drivs av MTG-ägda ESL, världens ledande esportsföretag och varumärket bakom de mest populära esportstävlingarna och liveevenemangen inom ESL One, Intel® Extreme Masters och Pro League -serierna. esportsTV sänder tusentals timmar liveinnehåll med ledande esportsstjärnor och lag, och visar de allra största internationella turneringarna och professionella esportsligorna. Innehållet inkluderar ESLs professionella turneringar som årligen genererar hundratals miljoner strömmar varje år på plattformar som Twitch, Azuba, Hitbox och Yahoo! Läs mer påwww.eslgaming.com .

Jørgen Madsen Lindemann, VD och koncernchef, MTG: “Esport är världens snabbast växande professionella sport och förväntas redan i år engagera över 250 miljoner fans. Det är också ett populärt underhållningsformat som genererar ett stort online-tittande och attraherar en stor arenapublik över hela världen, och där esportsTV kommer att bidra till ytterligare ökad kännedomen för sporten.”

Bill Wijdeveld, VP Business Development, M7 Group: “Vi är väldigt nöjda över att teckna det här avtalet med MTG som gör det möjligt för oss att erbjuda esportsTV med innehåll från världens största och viktigaste esportsturneringar. Lanseringen av esportsTV ligger väl i linje med vår strategi att bredda vår innehållsportfölj och därmed rikta oss till nya målgrupper.”

Arnd Benninghoff, VD, MTGx “ Esport genererar mängder med bra innehåll och genom vårt nya samarbete med M7 Group kan vi dela med oss av spänningen till ännu fler hushåll och skärmar. Kanalen skapar intresse runt om i världen och ger tittarna tillgång till esport dygnet runt.”

Avtalet kommer även att öka den tekniska penetrationen av esportsTV i Europa då Viasat genom samma satellit-feed kommer att kunna leverera kanalen också till tredjepartsleverantörer.

 

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: