du läser...
pr - TV 4

Publikfavoriten I en annan del av Köping är tillbaka

Publikfavoriten I en annan del av Köping är tillbaka, Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Publikfavoriten I en annan del av Köping är tillbaka, Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Det har gått sju år sedan det senaste besöket hos det härliga gänget på gruppboendet i Köping. Men måndagen den 20 februari klockan halv nio är det äntligen dags igen att träffa Linda, Micke, Tobbe, Mats och de andra på boendet när de är tillbaka i tv-rutan.

– Det känns jätteroligt att få göra en ny säsong av programmet. Jag har verkligen längtat! Att spela in TV med mina kompisar är det bästa jag vet, säger Linda Hammar.

För våra vänner på gruppboendet är Köping fortfarande den lilla staden där det stora händer. Glädjeämnen som födelsedagskalas, kärlek och turer med båt och EPA-traktor blandas med besvikelser som en krånglande bilstereo och en nedlagd bowlinghall.

I sex nya avsnitt får vi följa Linda och hennes bästa kompisar, Mats, Tobbe, Micke och nykomlingen Frasse i I en annan del av Köping. Det har hänt en hel del sen vi träffade kompisarna i Köping sist. Mats har skaffat en ny bil, Linda har träffat en kille och fått ett nytt jobb. Tobbe, ja han är lika härlig som vanligt och Micke är piggare än någonsin. Och så får tittarna lära känna Frasse bättre också. Programmet är historien om deras liv i ett somrigt och välkomnande Köping.

– Vi är genuint glada och stolta över att få visa en ny säsong av I en annan del av Köping. Det unika med programmet är inte bara att vi synliggör en grupp människor som inte alltid får så stor plats i media, utan att den kärleksfulla vardagen på gruppboendet är så berörande. Vi följer en vardag som inte alla känner till och påminns återigen om allas lika värde, säger Caroline Norrby, exekutiv producent TV4.

I en annan del av Köping hade premiär i TV4 2007. Samma år kammade serien hem både Årets program och Årets dokumentärprogram vid Kristallengalan och följdes av en miljonpublik i TV4. Linda Hammar utsågs också till Årets kvinna av Aftonbladet och hela gänget tilldelades utmärkelsen Årets västmanlänning av Bärgslagsbladet. 2015 prisades TV4 på Störd & Stolt-galan i FUBs regi som Årets stördaste tv-kanal, för att ha lyft fram unika program som exempelvis I en annan del av Köping.

Detta är fjärde säsongen av programmet. I en annan del av Köping sänds måndagar klockan 20.30 i TV4 med start den 20 februari. Programmet sänds i sex delar.

De medverkande är:

Frans ”Frasse” Pettersson, 47. Frasse är sportintresserad och spelar floor hockey och rider. Han gillar också sport på tv, favoriten är handboll.
Linda Hammar, 44. Linda älskar sitt jobb och sin kille Lars-Åke, förstås. Hon har också en passion för svenska såpor som Rederiet och Skilda världar.
Mats Halvarsson, 44. Det är ingen hemlighet att Mats har ett stort och genuint bilintresse. Han gillar också att bowla och spela floor hockey och tränar på gym två gånger i veckan.
Mikael ”Micke” Wiseby, 36. Mickes passion är musik och han har en stor skivsamling. Och så gillar han att shoppa nya t-shirts.
Torbjörn ”Tobbe” Jonsson, 55. Vintertid går Tobbe ofta på bandy- och hockeymatcher på sportfältet i Köping och på sommaren är det fotboll som gäller. Tobbe gillar också att kolla på tv-sporten och att promenera.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: