du läser...
Ny - TV 4 / Sjuan

Han är Sjuans hemliga bachelor

bachelor 2017, Foto: Daniel Ohlsson/TV4

bachelor 2017, Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Sjuans bachelor 2017 heter Niclas, är 31 år gammal och kommer från Stockholm. Då han har blivit tagen för sitt utseende tidigare i livet, väljer han nu att inte helt visa sitt ansikte innan han får träffa tjejerna på paradisön. Niclas har skapat sitt drömliv och har allt förutom någon att dela det med. Nu hoppas han hitta sin drömtjej i Bachelor. – Jag har allt som jag alltid önskat mig, förutom den stora kärleken, säger Niclas.

Niclas driver två framgångsrika företag, bor i en etagevåning i Stockholm, har precis köpt ett sommarhus vid vattnet utanför Stockholm och han kör sin drömbil. Nu saknar han bara någon att dela detta liv med. Han hade en tuff uppväxt med en ensamstående mamma som jobbade mycket och två småbröder han var tvungen att ta ansvar för. Eftersom han har haft en svår uppväxt beslutade han sig för att komma ur det livet och har de senaste åren lyckats bygga upp det liv han vill leva.

– Fram tills idag har jag fokuserat på att skapa mitt drömliv och nu letar jag efter någon att dela det livet med. Jag har de bästa vännerna, driver egna företag, köpt den bil, lägenhet och landställe jag alltid vela ha. Ändå är det någonting stort som saknas, den sista pusselbiten – en tjej att dela allt detta med, säger Niclas, bachelor 2017.

Niclas har varit entreprenör sen 2008 och driver nu bland annat ett framgångsrikt företag vars produkter säljs i sju länder och hos över tvåhundra återförsäljare. Utöver sina företag tränar han thaiboxning och gillar att spela gitarr. Han har ett stort socialt umgänge och älskar att resa för att upptäcka nya spännande platser i världen. Han gillar även att åka snowboard och att fotografera. Niclas letar efter en tjej som verkligen brinner för livet, någon med mycket omtanke och som är godhjärtad.

– För Niclas är det viktigt att inte bli tagen för utseendet, det respekterar vi. Därför viker vi oss och har gått med på hans krav att inte visa ansiktet förrän vid första inspelningsdagen. Att han dessutom söker tjejer som värderar mer än en snygg karl visar med vilken innerlighet Niclas dyker in i bacheloräventyret. Vi ser Niclas som så unik och perfekt som bachelor att vi är beredda att tänja på några regler, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

Gå in på tv4.se/bachelor för att se en femminutersfilm om Niclas. Där går det även att skicka in ansökan för att få chans att vara en av de tjejer som får träffa honom i Bachelor på Dominikanska Republiken i vår.

Bachelor kommer att sändas i höst på Sjuan, TV4 Play och C More.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: