du läser...
Ny - Kanal 5

På med säkerhetsbältet – Morgan och Ola-Conny ger sig ut på en svindlande resa

Ola-Conny & Morgan.

Ola-Conny & Morgan.

Ullareds mest älskade profiler Morgan och Ola-Conny ger sig för sjätte gången i ordningen ut på en stark resa. Den här gången ska duon åka kittlande karuseller tills det vänder sig i magen – i jakten på världens häftigaste åkattraktion.
En stark resa med Morgan och Ola-Conny tar oss med på en fartfylld turné genom Asien, USA och Europa med start i Kanal 5 senare i vår.

Ullared-favoriterna Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren får ett hisnande uppdrag. Deras chef funderar på hur Skandinaviens största varuhus skulle kunna bli ett ännu lite festligare utflyktsmål, och skickar ut de två profilerna på en spaningsresa. De ska hitta den roligaste och mest magpirrande berg- och dalbanan – var den än månde finnas. Och för att göra detta måste de givetvis själva provåka en mängd åkattraktioner – världens högsta, längsta, läskigaste, brantaste, snabbaste och galnaste sådana, närmare bestämt.
Duon besöker i åtta avsnitt makalösa nöjesparker i Asien, Nordamerika och Europa och provar på snurriga karuseller och vilda berg- och dalbanor. Detta samtidigt som de bekantar sig med nya omgivningar och människor som bara Morgan och Ola-Conny kan.
Programmet har spelats in i början på året, och både Morgan och Ola-Conny har fått minnen för livet under inspelningarna.

– Det har varit otroligt mycket upplevelser och intryck under de här resorna mellan olika kulturer. Jag är ju åksjuk av mig, men man blir faktiskt ganska härdad till slut vad gäller åkattraktionerna. Med det sagt: berg- och dalbanan i Japan var inte att leka med, när de pågår i mer än två minuter är det inte njutbart, konstaterar Ola-Conny.

Morgan och Ola-Conny har på sina fem tidigare succéresor bland annat besökt USA, gjort en jorden runt-färd, bilat genom Europa, äventyrat i Australien och hälsat på våra grannar i Norge.

Den sjätte säsongen av En stark resa med Morgan och Ola-Conny produceras av Strix för sändning i Kanal 5 senare i vår.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: