du läser...
Ny - TV 3

ROBERT ASCHBERG NY PROGRAMLEDARE I AFTONBLADET MORGON

RobertAschberg ABMorgon

RobertAschberg ABMorgon

Varje vardagsmorgon sänds Aftonbladet Morgon live på TV3. Nu tar den gemensamma profilen Robert Aschberg plats som programledare.

– Det här ska bli jäkligt kul och direktsändning är alltid bäst. Till skillnad från konkurrenternas morgonprogram har vi inte vinprovningar och tårtor eller annat trams. Nyheter av alla slag duger bra att vakna till, säger Robert Aschberg.

Mediekartan ritades om i höstas då Aftonbladets onlineformat Aftonbladet Morgon togs in i den linjära tablån på TV3. Under vårens andra säsong fördjupas samarbetet ytterligare då Robert Aschberg tar plats som programledare med premiär nu på fredag. Han är redan en av TV3:s starkaste profiler och välkänd kolumnist i Aftonbladet. Robert Aschberg delar på programledarskapet med Maria Bjaring och Claes Åkeson.

– Aftonbladet Morgon är rappt, snabbt och redaktionen visar att man kan göra väldigt bra tv med betydligt enklare medel än de traditionella mediehusen sitter på. Gänget som jobbar med Aftonbladet Morgon är inte bara proffsiga, de har kul på jobbet också, säger Robert Aschberg.

Aftonbladet Morgon startade för två år sedan och blev omedelbart en succé och har nu även breddat TV3:s tablå. Korta nyhetsuppdateringar varje kvart varvas med studiosnack, nyhetsfördjupning och gäster i en klassisk kvällstidningsmix. Programmet sänds parallellt på TV3 och Aftonbladet.se måndag till fredag klockan 06.30-9.00. Efter sändningen läggs det upp i sin helhet på MTG:s Playtjänst Viafree.se.

– Jag är väldigt glad över rekryteringen av Robert Aschberg, som är känd både för Aftonbladets läsare och TV3:s tittare. Han är en av landets mest erfarna programledare med en unik programledarstil och en tonalitet som passar morgonshowen perfekt, säger Fredrik Krohnman, exekutiv producent för Aftonbladet Morgon

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: