TV4 Play: Sveriges bästa underhållningssajt

TV4 Play: Sveriges bästa underhållningssajt, Foto: TV4 Play

TV4 Play: Sveriges bästa underhållningssajt, Foto: TV4 Play

TV4 Play har korats till Sveriges bästa underhållningssajt i Internetworlds årliga prestigeutmärkelse Topp 100. ”Vi ser fram emot att överraska både användare och branschen med vad vi har i pipeline för 2017”, säger Mathias Berg, operativ chef för TV4.

2016 var året som TV4 Play visade succésiffror i ökat användande och hade modet att lansera inloggningskrav med resultat på över 2 000 000 skapade konton på bara ett halvår. Något som nu möjliggör en personligare användarupplevelse och tjänst – och en lösning på ett efterfrågat erbjudande till marknaden på flera programmatiska målgruppsprodukter inom videoannonsering.

Nu belönas TV4 Play med utmärkelsen Sveriges bästa underhållningssajt av Internetworld i den årliga prestigeutmärkelsen Topp 100, med motiveringen:

”När TV4 förra våren meddelade att det från och med nu skulle bli inloggningskrav för alla på TV4 Play höjde många på ögonbrynen. Men TV4 visste vad de gjorde – nu kunde de plocka in funktionalitet i sin tjänst som tidigare bara abonnemangstjänster kunnat erbjuda. Två miljoner registrerade konton senare använder svenskarna TV4 Play mer än någonsin. En vågad satsning som slog väl ut!”

– Det här bekräftar att vi är på rätt väg i vår digitala omställning. Vår ambition att alltid sätta användaren i centrum för allt vi gör har på kort tid gett oss över 2,6 miljoner inloggade användare och nu även ett erkännande från branschen. Jag är stolt över vad vi åstadkommit och inte minst är det här ett starkt erkännande till alla de som dagligen jobbar för att göra TV4 Play lite bättre, säger Mathias Berg, operativ chef för TV4.

Stort fokus har under året legat på kvalitetshöjande aktiviteter och tekniska stabilitetsförbättringar, vilket användarna märkt av i form av förbättrad videokvalitet, minskad buffring och stabilare uppspelning. Nu sätts fokus på att göra TV4 Play till en mer personlig upplevelse – vilket möjliggörs med den nya data som tillkommit i och med det omfattande inloggningsprojektet som inleddes i maj 2016.

– Vi har än så länge bara skrapat på ytan av vad vi kan göra med all ny data. Vi ser oerhört mycket fram emot att överraska både användare och branschen med vad vi har i pipeline för det kommande året, säger Mathias Berg.

TV4 Play finns i dag på samtliga av de större och vanligaste plattformarna – iOS (iPhone och iPad), Android (app och Android tv), Apple TV (generation 3 och 4) samt Chromecast.

Övriga finalister i kategorin Sveriges bästa underhållningssajt var  BookbeatPlaypilot,ReadlySpotifyStorytelSveriges RadioSVTViaplay och Vodeville.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: