du läser...
Ny - SVT

Då har säsong två av Bonusfamiljen premiär

Redan innan det första avsnittet hade sett dagens ljus var det klart med en fortsättning på Bonusfamiljen. Succéserien som satte punkt för säsong ett i måndags kommer tillbaka redan den 29 januari nästa år. Vera Vitali, Erik Johansson och övriga gänget får då sällskap av Regina Lund och Dragomir Mrsic i ledande roller.
Bonusfamiljen är tillbaka nästa år Foto: Ulrika Malm/SVT

Bonusfamiljen är tillbaka nästa år Foto: Ulrika Malm/SVT

”Det har varit ett fantastiskt mottagande av säsong ett och det känns jättekul att så många har tagit till sig Bonusfamiljen och engagerat sig så mycket i karaktärerna. I säsong två har vi velat behålla samma känsla och ton som i första säsongen men samtidigt velat fördjupa och utveckla serien. Det händer ganska mycket när vi kommer in i deras liv och familjen har hunnit utökas med Patrik och Lisas första gemensamma barn Lo, som sätter i gång nya känslor och utmaningar. Dessutom får vi in några nya karaktärer som rör om i bonusfamiljen.” – Clara, Felix & Moa Herngren

Det blir med andra ord ett kärt återseende av huvudkaraktärerna som spelas av Petra Mede, Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren, Jacob Lundqvist, Frank Dorsin, Lill-Babs och Marianne Mörck då alla återkommer i den andra säsongen. Förutom familjens nya tillskott, bebisen Lo, tillkommer även Regina Lund och Dragomir Mrsic i ledande roller. Regina spelar Lisas impulsiva och spontana äldre syster Emma och Dragomir tar sig an karaktären Branco som driver en taekwondo-klubb i Sundbyberg. De uppskattade karaktärerna terapeuterna Ylva och Jan (Ann Petrén / Jan Ulveson) och Martins kollega i sängaffären Sebbe (Leo Razzak) återkommer även dom i säsong två tillsammans med Martin Luuk i form av karaktären Filip.

Den nya säsongen är regisserad av Felix Herngren, Emma Bucht, Martin Persson och Eddie Åhgren och skapad av Felix Herngren, Moa Herngren, Clara Herngren, Calle Marthin, Jesper Harrie och Ditta Bongenhielm.

Bonusfamiljen är en samproduktion mellan SVT och FLX

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: