du läser...
Pr - MTV

De blev varandras perfekta matchningar i TV – men vad hände sen?

Genom avancerad dejtingteknologi har de hittat sina perfekta matchningar – men hur gick det sen? Nu tävlar tio perfekta matchningar om att bli det ultimata Are You the One-paret – och om pengar. I MTV:s nya spinoffserie Are You the One: Second Chances sätts parens tillit på prov när de tvingas välja mellan partnern och pengarna.

MTV:s nya spinoff-format Are You the One: Second Chances för samman tidigare fem säsongers matchningar och sätter deras relationer på prov. Den här gången tävlar paren mot varandra. De testas i olika utmaningar som alla är designade för att ta reda på hur stark relationen verkligen är. Varje vecka kommer det mest framgångsrika paret att belönas med pengar, medan det svagaste paret tvingas packa sina väskor och lämna tävlingen.

Bland deltagarna hittar vi tio par från alla tidigare säsonger av Are You The One. Vissa av dem har idag en kärleksrelation, andra är bara kompisar – och vissa är rent av ovänner. Oavsett relation handlar Are You the One: Second Chances om att ge paren en andra chans att undersöka om och varför de verkligen är perfekta för varandra.

Programledare för tävlingen är Karamo Brown, tidigare känd från MTV:s realityserie Real World: Philadelphia.

Om deltagarna
Från första säsongen av Are You The One som sändes 2014 tävlar Shanley med sin perfekta matchning  Adam . Även om hon och Adam idag bara är vänner har de stor tillit till varandra. Från säsong två deltar Ellie  och  Nate som har en stark vänskap, även om det går upp och ner ibland. Tävlingssugna Devin  och  Rashida  från säsong tre är övertygade om att de ska vinna.

Från den fjärde säsongen tävlar fyra par; Mikala och  Cameron som är det enda kärleksparet i huset denna säsong, Kaylen med sin perfekta matchning  Asaf , Tori  och  Morgan som faktiskt hade ett förhållande – till Tori började dejta Morgans rumskompis – och den något stökiga Giovanni  med sin match Francesca . Utöver dessa par kommer tre – än så länge hemliga – par att delta i tävlingen från den femte och senaste säsongen.

Are You the One: Second Chances har premiär söndagen den 23 april klockan 19.00 i  MTV.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: