​Sappa lanserar TV-tjänst på Magines streaming-plattform

Sappa blir den första svenska företagskunden som utnyttjar Magines kompletta lösning för streamad TV, och lanserar nu en s k TV Everywhere tjänst till Sappas kunder.

Den svenska streaming-plattformen Magine är i Sverige mest känd för sin TV-tjänst Magine TV men levererar också driftlösningar för streamad TV och video-on-demand över hela världen. Nu lanserar bredbands- och tv-operatören Sappa den första svenska tjänsten på Magines plattform. Tjänsten riktar sig till de kunder som redan idag finns i de bostadsrättsföreningar och fastigheter som är anslutna till Sappa.

“I takt med nya TV-vanor måste vi som företag anpassa våra kunderbjudanden med ett bra TV-utbud för många mobila skärmar” säger Hasse Svensson, VD på Sappa. “Vi har tittat på ett flertal lösningar och fastnade till slut för Magines helhetslösning som kommer ge våra kunder en fantastisk användarupplevelse. Implementeringen av den nya tjänsten har verkligen gått smidigt, och vi nu kan lansera en tekniskt komplett streamingtjänst till våra kunder redan före sommaren.”

Efter att ha jobbat med egna konsumenttjänster för TV och film sedan 2013 har Magine det senaste året också etablerat sig som plattformsleverantör med streaminglösningar för TV-bolag och telekomoperatörer över hela världen. Man har byggt en modulär plattform som på ett snabbt och smidigt sätt kan leverera tjänstelösningar för de flesta affärsmodeller och över hela världen. Bland uppdragen finns såväl komplement till traditionella betal TV-operatörer som VOD-tjänster och nya online-koncept.

“Vi är verkligen glada över att ha fått Sappa som uppdragsgivare.” säger Rahul Puri, som ansvarar för affärsområde Magine Digital Media. “Sappa har ett uttalat kundfokus och har ett spännande och tilltalande kunderbjudande. Vi är övertygade om att den nya streamade TV-tjänsten som vi byggt tillsammans kommer att stärka deras kundrelationer ytterligare.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: