du läser...
Pr - Barnkanalen

Bli planetskötare i sommar!

Vi hoppas att vi alla ska bli bättre på att ta hand om vår planet, säger Alex och Angelika som är programledare för Sommarlov i år. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Vi hoppas att vi alla ska bli bättre på att ta hand om vår planet, säger Alex och Angelika som är programledare för Sommarlov i år. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Snart kommer varmare tider och med det även Sommarlov i Barnkanalen. I år hyllar vi jordklotet lite extra, när programledarna Alexander Hermansson och Angelika Prick blir planetskötare tillsammans med alla sommarlovslediga barn. De bjuder som vanligt också på lek, bus och tv-serier, direkt från sommarlovsbussen i Malmö. Men allt är inte så fridfullt som det först verkar. Sommarlovsskuggan är nämligen tillbaka!

– Det känns så bra att vi i sommar ska bli planetskötare, vi måste bli bättre på att sköta om vår jord och miljön! Vi älskar vår planet, och jag är övertygad om att vi tillsammans kan göra mycket gott, säger Alexander Hermansson.

Alex och Angelika ser fram emot att lära sig mer om vad vi alla kan göra för att bli bättre på att ta hand om vår jord. Programledarna kommer träffa barn och vuxna som kan ge oss tips och ser fram emot att alla tittare ska engagera sig för att dra sitt strå till stacken som planetskötare under sommaren.

I sommar dyker också en välbekant figur upp från förra årets Sommarlov. Någon har nämligen stulit Sommarskuggsdräkten och frågan är vem som gömmer sig i den denna gång?

Direktsändningarna äger rum inför publik vid Scaniabadet i Malmö och i programmet visas även en rad nya tv-serier. Som vanligt gästas Sommarlov av sommaraktuella gäster och varje fredag dyker välkända artister upp för att bjuda på livemusik. Man kan besöka sommarlovseventet måndagar-fredagar.

Sommarlov sänds varje dag i Barnkanalen kl 9.00 och 18.30 från måndag 12 juni till fredag 18 augusti. Avsnitten går även att se i Barnplay – på barnkanalen.se och i Barnkanalens app.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: