du läser...
Ny - NENT Group

CAMILLA RYDBACKEN BLIR NY PROGRAM- OCH UTVECKLINGSCHEF FÖR MTG SVERIGE

Camilla Rydbacken blir ny program- och utvecklingschef för MTG Sverige med ansvar för alla bolagets egna produktioner på TV3, TV6, TV8 och TV10 samt på streamingtjänsten Viafree.

Camilla kommer närmast från Nordisk Film TV och rollen som operativ innehållschef. Dessförinnan var Camilla Head of Local Production på Discovery Networks Sweden där hon anställdes på Kanal 5 redan 1997.

– Camilla är en topprekrytering och jag är väldigt glad att välkomna henne till MTG. Hennes gedigna branscherfarenhet och breda kompetens gör henne perfekt för uppdraget. Detta kombinerat med hennes syn på historieberättande och känsla för vad som engagerar publiken, oavsett plattform, passar exakt med hur vi vill fortsätta utveckla och säkerställa det bästa innehållet för våra kanaler och för Viafree, säger Karolina Stallwood, innehållsdirektör på MTG Sverige.

I sin nya roll på MTG kommer Camilla att jobba med att identifiera nya och utveckla befintliga programformat, vara huvudkontakten gentemot produktionsbolagen bakom MTGs program liksom ansvara för MTG Sveriges team av exekutiva producenter.

– MTG är ett bolag som jag tycker har både snabbhet och mod vilket är fantastiska förutsättningar när man jobbar med att utveckla tv-innehåll. Dessutom delar vi visionen att skapa historier med starka karaktärer som lämnar ett avtryck. Matchningen känns helt enkelt perfekt och har gjort att jag inte kunnat motstå möjligheten att återvända till kanalsidan i tv-branschen, säger Camilla Rydbacken.

Camilla kommer att tillträda sin nya roll den 1 juni och rapportera till Karolina Stallwood som tillträdde som ny innehållsdirektör för MTG Sverige i april.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: