du läser...
Ny - SVT

Här är artisterna i Ebbots ark

Ebbot Lundberg. Foto: Mathias Alm.

Ebbot Lundberg. Foto: Mathias Alm.

Inspelningarna av Ebbot Lundbergs nya musikprogram Ebbots ark pågår för fullt längs västkusten. Nu står det klart vilka artister som kliver ombord. – Det blir en bra mix av skådisar, musiker och komiker och jag är nyfiken på personerna bakom. Det ska bli riktigt spännande att lära känna dem, säger Ebbot.

Miriam Bryant, Veronica Maggio, Kapten Röd, Ane Brun, Tommy Körberg, Loreen, Adam Pålsson, Joy M’Batha, Lasse Holm, Per Andersson, Loney dear, Rebecca & Fiona, Ola Salo, Hurula och Annika Norlin kommer att bjuda på tolkningar av sina favoritlåtar i Ebbots ark på SVT1 i höst.
– Göteborgs skärgård är en av världens vackraste platser, så det känns som semester att ge sig ut på en båt där. Det ska också bli jättekul att spela med Ebbot och vi har valt en låt på svenska, vilket blir lite nytt för oss, säger Fiona FitzPatrick i popduon Rebecca & Fiona.

Ola Salo, som rest tillsammans med Ebbot förr, ser fram emot många skratt längs vägen:
– Det ska bli galet roligt att få ge mig ut på sjön med min gamle vän Ebbot! När jag tänker på det är Ebbot perfekt som sjökapten. Han är ju både karismatisk och trygg. Skulle han ge en order skulle jag definitivt göra mitt bästa att lyda den.

Om Ebbots ark:

I höst kan du hänga med på en musikalisk resa på skutan TS Westkust, med tolkningar du aldrig hört förut. Kapten på båten är artisten Ebbot Lundberg. I varje avsnitt bjuder han ombord tre artister som var och en har med sig ett soundtrack som är starkt kopplat till en viktig händelse i livet.

Resan startar i Göteborgs södra skärgård och fortsätter sedan norrut mot Smögen via nya hamnar varje vecka. Serien bjuder på samtal om toppar och dalar i livet och mynnar ut i laddade framträdanden. Det blir spontana spelningar på oväntade platser och varje avsnitt avslutas med en konsert där alla artisterna tar plats på scenen inför publik.
– Jag ser fram emot detta och älskar verkligen de här ställena vi ska till. Jag har en stark koppling till alla platserna och det ska bli roligt att få visa mina vattenhål för artisterna som kommer, säger Ebbot.

Serien produceras av Nordisk Film TV och kommer att sändas i fem timmeslånga avsnitt på SVT1 med start i september.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: