du läser...
Pr - TV2 Norge

Seriesommar på norska TV 2

Kristofer Hivju sees i rollen som Steinar i "Beck" og Amrita Acharia har hovedrollen i den nye dramaserien "Good Karma Hospital"

Kristofer Hivju sees i rollen som Steinar i ”Beck” og Amrita Acharia har hovedrollen i den nye dramaserien ”Good Karma Hospital”

Denne sommeren har serieentusiaster mye å glede seg til. Det blir en blanding av serienyheter og nye sesonger av populære serier.

– Vi har et sterkt serietilbud som strekker seg fra India til Loch Ness. TV 2 tilbyr en god miks med nordiske seerfavoritter, nykommere fra USA og britisk krim på sitt beste, forteller Nina Lorgen Flemmen, direktør for internasjonale programmer i TV 2.

TV 2s seriesommer vil tilby nye sesonger av populære serier som ”Criminal Minds”, ”Mord og mysterier”, ”Hawaii Five -0” og ”Badehotellet”. Det også premierer på flere nye serier som ”Good Karma Hospital” med Amrita Acharia (Frikjent, Game of Thrones) i hovedrollen, dramaserien ”Bull” der vi blant andre ser Michael Weatherly (NCIS) i tittelrollen og den britiske mysteriethrilleren ”Loch Ness” med Laura Fraser (”Breaking Bad”) og Siobhan Finneran (”Downton Abbey”). I tillegg vises nye Beck-filmer med Kristofer Hivju i hovedrollen. Nedenfor presenteres seriene.

Gåsmamman – sesong 2
I den andre sesongen av ”Gåsmamman” har Sonja og barna kommet tilbake til Sverige etter å ha levd i skjul i Australia. De har hemmelig identitet og verken venner eller familie vet at de er tilbake. De bor midlertidig i Uppsala i påvente av rettssaken mot Sonjas bror Niklas (Ivan Mathias Petersson) og hans nye samarbeidspartner Henrik Östling (Allan Svensson). Sonja risikerer å måtte vitne, hvilket kan sette henne og barna i enda større fare.
Premiere mandag 22. mai kl. 21.40 på TV 2 (ligger allerede tilgjengelig hos TV 2 Sumo)
Beck – Ved veis ende
Tre brutale mord skjer i et hus i en rolig forstad. Ofrene er en tidligere politimann, hans kone og deres ti år gamle sønn. Beck tar saken og oppdager et hemmelig rom med stjålne våpen i ofrenes villa. Man finner fingeravtrykk fra en kriminell som var innblandet i et ran for fire år siden og som senere forsvant sporløst.
Vises søndag 28. mai kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.


Criminal Minds – sesong 12
Den amerikanske spenningsserien «Criminal Minds» har vært en av TV 2s mest etterspurte seriesuksesser. Nå er spesialteamet endelig tilbake, og det blir dobbeltepisoder hver torsdag gjennom hele sommeren.  Sist sesong tok vi farvel med Derek Morgan (Shemar Moore), og den kommende sesongen blir den siste for skuespiller Thomas Gibson, som spiller Aaron Hotchner. I den spennende fortsettelsen fra forrige sesong, følger teamet en seriemorder som er på rømmen sammen med 13 andre fanger.
Sesongpremiere torsdag 25. mai kl. 21.40 på TV 2, vises med to episoder hver torsdag. (De to første episodene ligger allerede tilgjengelig hos TV 2 Sumo)

Mord og mysterier – sesong 19
Ingen sommer på TV 2 uten Mord og Mysterier, og i år er det duket for den 19. sesongen av den populære britiske krimserien!
Inspektør John Barnaby (Neil Dudgeon) og assistenten hans politibetjent Jamie Winter (Nick Hendrix)  etterforsker mistenkelige dødsfall og uforståelige drapssaker i den lille landsbyen Midsomer i Sør-England. For bak den vakre, fredfylte og idylliske fasaden finnes både ondskap, slett moral og mennesker som er kapable til å gjøre de grusomste ting.
Sesongpremiere fredag 2. juni kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Beck – Den siste dagen
En fra trafikkpoliti blir kaldblodig skutt og drept av en råkjører. Den hensynsløse drapsmannen stikker av og blir sporløst borte. Store ressurser settes inn og det slås riksalarm. Det blir en lang dag for Beck-teamet, for morderen har flere ofre på sin liste.
Vises søndag 4. juni kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo. 

Hawaii Five-0 – sesong 7
Den fartsfylte spenningsserien Hawaii Five-0 er endelig tilbake med sin syvende sesong, tettpakket med action og bølgebrus fra Hawaiis solrike strender! Med Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) og Danny Williams (Scott Caan) i spissen, har Five-0-temeat frie tøyler til å etterforske kriminelle hendelser på Hawaii. I sesongpremieren prøver Steve og Danny å komme til hektene etter at de måtte gjennomgå en levertransplantasjon. Samtidig har en person tatt loven i egne hender, og begynt å drepe seriemordere. Vedkommende etterlater en sjakkbrikke i munnen på ofrene, og dumper dem på Five-0s territorium.
Sesongpremiere mandag 5. juni kl. 22.40 på TV 2, og 29. mai på TV 2 Sumo.

Badehotellet – sesong 4
Badehotellet følger livet til gjester og ansatte ved idylliske Andersens Badehotel. Danskene satt klistret til skjermen da sesong fire ble sendt i Danmark i vår, og også i Norge er serien svært populær. Ferien står for døren, og på hotellet er det igjen klart for å åpne dørene! Sommeren 1931 varsler nye tider på det lille hotellet: Fru Andersen har trukket seg tilbake på grunn av sykdom, og har overlatt den daglige driften til Fie. Stamgjestene rykker inn for å nyte sommeren og stemningen er på topp og gjensynsgleden stor. Men verdenskrisen er for alvor kommet til Danmark, og nærmer seg faretruende idyllen ved Vesterhavet. Nye ansikter dukker også opp på hotellet i den nye sesongen, både på kjøkkenet og blant gjestene.
Sesongpremiere onsdag 14. juni kl. 21.40 på TV 2, og 7. juni på TV 2 Sumo. 

 

Good Karma Hospital – ny serier!
Amrita Acharia kjent fra «Frikjent» og «Game og Thrones» spiller den desillusjonerte legen Ruby Walker som drar til India for å jobbe på et sykehus og komme over kjærlighetssorgen sin. Hun forventer sol, palmer og blendende hvite strender, og er ikke helt forberedt på den krevende hverdagen hun møter. Det lille sykehuset er overfylt og underbemannet, og det hele ledes av den eksentriske, britiske Dr. Lydia Fonseca. Men kanskje kan sykehuset likevel leve opp til sitt navn for Ruby?
Premiere tirsdag 20. juni kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo. 

Bull – ny serie!
I den nye dramaserien “Bull”, treffer vi den småarrogante men sjarmerende psykiateren Jason Bull. Sammen med et team av personer med hver sin spisskompetanse, driver han et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både jurymedlemmer, advokater, aktoratet, vitner og forsvarere. Dette gjør de ved hjelp av kompliserte dataanalyser, intuisjon og psykologi, og for å hjelpe klienter til å vinne sakene sine. Bull spilles av Michael Weatherly, som i fjor ga seg etter 13 sesonger i NCIS. Serien er basert på karrieren til psykiateren Phil McGraw, som også fungerer som ansvarlig produsent.
Premiere tirsdag 20. juni kl. 22.40 på TV 2, og 13. juni på TV 2 Sumo.
Delicious – ny serie!
Dramaserien Delicious er en skikkelig feelgood-serie om kokkekunst, kjærlighet og utroskap. Serien finner sted i idylliske Cornwall, England og i rollene møter vi populære Dawn French, Emilie Fox og Iain Glen (Game of Thrones). Gina er en lidenskapelig kokk, som tidligere var gift med Leo – inntil han var utro og giftet seg med hennes bestevenninne, Sam. I tillegg kom han seg opp og frem ved å stjele Ginas familieoppskrifter.  Og nå er han også utro mot Sam – med Gina! Vil de to tidligere bestevenninnene noensinne reparere vennskapet?
Premieredato er foreløpig ikke bekreftet.

Loch Ness – ny serie!
Laura Fraser fra «Breaking Bad» og Siobhan Finneran fra «Downton Abbey» spiller to av hovedrollene i det britiske drama – og mysteriethrilleren Loch Ness.
På et skjær i magiske og myteomspunnet  Loch Ness blir det funnet et menneskehjerte. Samtidig blir et lik oppdaget ved foten av et fjell. Med dette starter jakten på det som antas å være en seriemorder. Det lille søvnige samfunnet er rystet i grunnvollene, og marerittet er i gang!  Letingen etter den som står bak, fører politietterforsker Annie Redford   dypt inn i lokalsamfunnets mange mørke hemmeligheter, og mistanken rettes mot flere av innbyggerne i landsbyen.  Det magiske og vakre skotske høylandet blir som en egen karakter i dramaet som er produsert i 2017.
Premiere mandag 14. august på TV 2, og 7. august på TV 2 Sumo. 
Det blir også en seriepremiere på TV 2 Zebra denne sommeren:

Incorporated – ny serie!
Den futuristiske thrilleren «Incorporated» laget av produksjonsselskapet til Matt Damon, Ben Affleck og Jennifer Todd er klar for TV 2 Zebra!
Vi befinner oss i 2074, og de store selskapene har fått ubegrenset makt. Vi følger lederen Ben Larson, som har infiltrert et større selskap under skjult identitet, for å uforstyrret kunne prøve å redde kvinnen han elsker. Men uventede hendelser skjer, og Ben må gå på kompromiss med rollen sin. Han oppdager også at å klatre på karrierestigen kan være et livsfarlig spill.
Premiere onsdag 31. mai kl. 23.00 på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo. 

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: