du läser...
Ny - SVT

Sportstudion – SVT:s nya söndagssatsning

Programledare för Sportstudion: David Fjäll och Marie Lehmann. Foto: Janne Danielsson/SVT (D Fjäll) och Carl-Johan Söder/SVT (M Lehmann)

Programledare för Sportstudion: David Fjäll och Marie Lehmann. Foto: Janne Danielsson/SVT (D Fjäll) och Carl-Johan Söder/SVT (M Lehmann)

I höst lanserar SVT Sport ett nytt program: ”Sportstudion”, som blir ett söndagsnav där alla livesändningar både startar och slutar. Programledare är Marie Lehmann och David Fjäll som gästas av kända kommentatorer och experter liksom aktuella idrottsstjärnor. Sportstudion kommer dessutom löpande att leverera nyhets- och resultatrapportering från dagens mest intressanta tävlingar och fånga idrottsvärldens stora snackisar.

Elva söndagar med start i början av september kommer att vara späckade av sport: damallsvenskan i fotboll, VM i rallycross och rally, världscupen i hästhoppning, ishockey från CHL och TV-pucken, samt Finnkampen är några av ingredienserna – allt inramat av Sportstudion.

– Det ska bli spännande och kul att vara med och dra igång en ny satsning. Förutom en massa häftig livesport kommer vi att hålla tittarna uppdaterade på nyhetsläget i sportvärlden, säger programledare Marie Lehmann.

– Det blir en härlig blandning av sporter som visar på bredden i SVT:s sportutbud. Vi ska binda ihop det hela på ett intressant sätt från studion, säger programledare David Fjäll.

Helgen efter höstens sista Sportstudio-söndag drar Vinterstudion igång igen

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: