du läser...
Ny - NENT Group, Ny - Viaplay

VIAFREE ERSÄTTER TRADITIONELL LINJÄR TV I FINLAND

VIAFREE ERSÄTTER TRADITIONELL LINJÄR TV I FINLAND – VISAR KVALMATCHERNA INFÖR FOTBOLLS-EM 2020 OCH VM 2022

Viafree MTG har säkrat de exklusiva sändningsrättigheterna i Finland för kvalmatcherna som leder upp till fotbolls-EM 2020 och fotbolls-VM 2022. Matcherna kommer att sändas på Viaplay och på Viasats kanaler, men för första gången någonsin kommer även ett stort antal utvalda matcher att läggas fritt tillgängliga på annonsfinansierade Viafree som därmed ger alla med tillgång till en internetuppkoppling möjlighet att följa Finland i kvalet.

– En fotbollsfest som kvalmatcherna till EM och VM ska man göra tillgänglig för alla. I Finland har vi inga fri-tv-kanaler, och inga planer på att skaffa några, men genom Viafree kommer alla fotbollsfans i Finland kunna följa stora delar av sitt och andra länders framfart i kvalen utan vare sig abonnemang eller tv-paket, säger Anders Jensen, EVP MTG AB, Styrelseordförande Nordic Entertainment och VD för MTG Sverige.

Sedan lanseringen har appen laddats ner snart två miljoner gånger och har gjort att MTG Sverige under första kvartalet 2017 ökade antalet startade digitala strömmar för annonsfinansierat innehåll med 62% och intäkterna med 84% jämfört med föregående år.

– Det här är första gången vi gör denna typ av premiumsportinnehåll tillgängligt live över Viafree. Att Finland är först ut känns närmast logiskt, det här är landet som en gång ledde den mobila revolutionen och vi är övertygade om att Finländarna kommer att ta till sig denna nya möjlighet att se på TV, oberoende av plats och skärm. Vi satsar hårt på Viafree och kommer att ha fler spännande nyheter under året, säger Anders Jensen.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: