du läser...
pr - TV 4

Så sänder TV4 från Polar Music Prize

 Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson, Foto: TV4

Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson, Foto: TV4

Den 15 juni delar H.M. Konungen ut årets Polar Music Prize till Wayne Shorter och Sting i Konserthuset Stockholm. Under kvällen direktsänder TV4 festbanketten på Grand Hotel som gästas av kungligheter, skådespelare och artister. Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson är programledare.
– Jag är stolt över att få vara en del av den här magiska kvällen, säger Tilde de Paula Eby.

I över 25 år, sedan 1992, har några av världens främsta musiker och artisters livsverk uppmärksammats och prisats genom Polar Music Prize. Vid årets ceremoni i Konserthuset Stockholm, där Wayne Shorter och Sting prisas, bjuder bland andra Ane Brun, The Tallest Man On Earth, José Feliciano och Gregory Porter på tolkningar ur deras låtskatt.

Efter prisutdelningen i konserthuset fortsätter kvällen i Vinterträdgården på Grand Hôtel. Det livesända firandet gästas av såväl pristagarna som kungligheter, internationella artister, skådespelare och politiker.

Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson leder tittarna genom kvällen och under banketten uppträder bland andra Esperanza Spalding, Eva Dahlgren, Petra Marklund och Nisse Landgren.

– Jag är stolt över att vi har Polarpriset i Sverige! Jag är stolt över att TV4 varje år uppmärksammar prisceremonin och pristagarna! Och jag är stolt över att få vara en del av den här magiska kvällen, säger Tilde de Paula Eby.

– Att få leda Polar tillsammans med Tilde är en av årets absoluta höjdpunkter för mig. Det är en fantastisk kväll med artister, gäster och stämning i världsklass, säger Jesper Börjesson.

Hela prisceremonin från Stockholms konserthus sänds live på TV4 Play från kl.16.15. Därefter direktsänder TV4 från Polarprisbanketten kl.20.00-22.00 och visar glimtar från Konserthuset Stockholm. Sändningarna produceras av Polar Music Media.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: