du läser...
Ny - Sveriges Radio

Sommar i P1: ”I år kan man lyssna redan till frukost”

Sommarredaktionen Sommar i P1 Bibi Rödöö, Programchef Sommar och Vinter P1 Sveriges Radio Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio Foto: Mattias Ahlm

Sommarredaktionen Sommar i P1 Bibi Rödöö, Programchef Sommar och Vinter P1 Sveriges Radio Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio Foto: Mattias Ahlm

Sommar är ett av Sveriges Radios äldsta och mest populära program och sedan 1959 har programmet sänts med start klockan 13. Den här sommaren blir det för första gången möjligt att lyssna på dagens Sommarvärd redan från klockan 07 – då släpps nämligen poddversionen.

– Sommar är en av få kvarvarande lägereldar i vårt land och väldigt många tycker om att lyssna på direktsändningen klockan 13. Vi gläder oss åt att en stor och växande skara lyssnar på Sommar som podd. I år kan man välja att lyssna på dagens Sommarpratare redan till frukost, säger Sommar i P1:s programchef Bibi Rödöö.

Ända sedan 2005 har det varit möjligt att höra programmet i efterhand – något som uppskattas av lyssnarna. Varje år ligger Sommar i toppen på listorna över mest lyssnade poddar. I en undersökning 2016* angav motsvarande nära 2,5 miljoner personer att de någon gång har lyssnat på Sommar i P1 som podd.

Den direktsända presskonferensen onsdag 14 juni kan höras i P1 kl. 13.00-14.00. Den sänds även som video på Sommars facebooksida och hemsida.

Sändningstider:
Sommar i P1 sänds kl. 13.00-14.30 i P1, på sverigesradio.se och i Sveriges Radio Play mellan 24 juni och 20 augusti. Poddversionen av Sommar i P1 publiceras kl. 07.00 i Sveriges Radio Play, där poddar finns och på sverigesradio.se.

* Novus 2016, undersökning beställd av Sveriges Radio.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: