Sofia Wistam leder Temptation Island

Sofia Wistam

Sofia Wistam

Sofia Wistam leder Temptation Island när realitysuccén gör comeback i svensk tv. Inspelningarna pågår just nu på ön Koh Samui på Thailands östkust, och den hett efterlängtade serien kommer att sändas på Kanal 5 och Dplay under 2017.

Inspelningarna av den ikoniska dokusåpan Temptation Island pågår just nu för fullt. Heta sandstränder och förföriska solnedgångar ramar in det engagerande relationsdrama som utspelar sig på paradisön Koh Samui och som kommer att visas under nästa år.
Fyra förälskade par har anlänt för att se hur deras kärlek klarar de prövningar som väntar – på frestelsernas ö. Paren har kort efter ankomsten skilts åt, och befinner sig nu i varsitt läger omgivna av svårmotståndliga frestelser i form av spännande och attraktiva singlar. Under ett par veckor utsätter de sin kärlek, sin tillit och sin svartsjuka för den ultimata prövningen.
Programledaren Sofia Wistam står stadigt i såväl ljuvlig sommarbris som passionerat monsunregn, och finns där för paren samtidigt som hon guidar tittarna genom händelserna.

– Kärlek och relationer är något som jag personligen är genuint intresserad av. Vad är okej att göra i ett förhållande och vad är att gå över gränsen? Hur allvarlig är en kyss, och vad kan den få för konsekvenser? Här har vi fyra unga par som vill testa sitt förhållande innan de bestämmer sig för hur de ska gå vidare, och jag tycker att det ska bli jättespännande att se hur de hanterar frestelser – men också hur de klarar av att se varandra bli uppvaktade av andra, säger Sofia Wistam.
Inspelningarna av Temptation Island äger rum mitt emellan den sjunde och den åttonde säsongen av Kanal 5:s älskade långkörare Sofias änglar.

– Det jag tar med mig till båda de här på papperet ganska olika produktionerna är förhoppningsvis en närvaro och en stabilitet, och ett sinne och hjärta som är öppet för människors mest ärliga känslor och historier. I Temptation Island handlar det kanske framför allt om glädje och kärlek – och det är ju underbart.

Temptation Island produceras av Nordisk Film och TV för sändning på Kanal 5 och Dplay under 2017.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: